21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παραπέμπεται για διαγραφή η γυναίκα που χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού» αναφέρει η ΝΙΚΗ σε ανακοίνωσή της.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης εξέδωσε η ΝΙΚΗ, η οποία αναφέρει ότι αναστέλλει κάθε κομματική ιδιότητα της δράστιδος και την παραπέμπει στο Πειθαρχικό.

Αγγελική Δεληκάρη / Φωτ.: Intime

«Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη.

Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη. Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής. Ο πόνος όλων μας για την ψήφιση του επαίσχυντου νόμου για τον γάμο των ομοφυλοφίλων είναι δεδομένος όσο και ο υποκριτικός θρησκευτικός ζήλος που όψιμα επιδεικνύουν αυτοί που τον ψήφισαν.

Η ΝΙΚΗ ως γνήσιο λαϊκό δημοκρατικό κίνημα θα τα αντιπαλέψει και τα δύο νόμιμα και δημοκρατικά και κάθε άλλη ενέργεια προπηλακισμού ή βίας είναι εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με το ήθος και το φρόνημα της ΝΙΚΗΣ».

ΝΔ για επίθεση στην Αγγελική Δεληκάρη 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη σήμερα το πρωί εντός του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός Ιερού Ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με την πίστη και τη θρησκεία.

Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Μια γυναίκα, πλησίασε τη βουλευτή και αφού την έβρισε στη συνέχεια τη χαστούκισε. Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι λοιποί παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η δράστις είχε κατέβει υποψήφια βουλευτής με ένα άλλο κόμμα, και όλα άρχισαν αφού ανέφερε ο Ιερέας ότι ήταν παρούσα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Η γυναίκα την πλησίασε, της φώναξε, και εν τέλει τη χαστούκισε λόγω του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό