19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκολάρα, αδιανόητη ασίστ κι ένα τάκλιν από τον σωματοφύλακα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι ακόμα και σε ηλικία των 36 ετών, πλέον, είναι ασταμάτητος, απροσέγγιστος και απολαυστικός να τον παρακολουθείς. Ο Αργεντινός κάνει τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα και με μία σουτάρα-δυναμίτη και μία ασίστ με… κλειστά μάτια χάρισε τη νίκη στην Ίντερ Μαϊάμι με 3-2 επί τους Σπόρτινγκ Κάνσας εκτός έδρας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Μουντιάλ του Κατάρ πήρε την μπάλα στο 18′ και με μία πάσα που… μόνο εκείνος θα μπορούσε αφενός να δει και αφετέρου να βγάλει, έφερε σε θέση τετ-α-τετ τον Ντιέγκο Γκόμεζ για το 1-1.

Ο Λιονέλ Μέσι στο 51′ άφησε το μαγικό… ραβδάκι και με ένα απίστευτο «κεραυνό» έβαλε μπροστά στο σκορ την Ίντερ Μαϊάμι, με το 2-2 του Κάνσας να έρχεται, όμως, 7 λεπτά αργότερα. Ωστόσο, η ομάδα από το Μαϊάμι ήταν αποφασισμένη να πάρει το «τρίποντο» κι αυτό ακριβώς συνέβη στο 71ο λεπτό.

Ο Γκόμεζ έκλεψε την μπάλα και την «σέρβιρε» στο πίσω δοκάρι για τον αμαρκάριστο Λουίς Σουάρες, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας για το τελικό 3-2. Έτσι, η Ίντερ Μαϊάμι βρίσκεται στην 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας του MLS με 15 βαθμούς, σε μία τελείως διαφορετική σεζόν από την περσινή.

Μάλιστα, ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν και ένα εντυπωσιακό σπριντ του προσωπικού σωματοφύλακα του Λιονέλ Μέσι. Στα τελευταία του αγώνα, εντόπισε άμεσα έναν φίλαθλο να επιχειρεί να «μπουκάρει» στο γήπεδο και να προσεγγίσει τον Αργεντινό για μία φωτογραφία, με τον ίδιο να τον «καταδιώκει» και να τον απομακρύνει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό