24.1 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο γιος μου δε μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα στη ζωή της, από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της μίλησε, μεταξύ, όλων στη συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Φωτεινή Λασπά:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι στη φιλοσοφία ζωής μου από όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου. Το μόνο είναι ότι περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι και είχα να το κάνω αυτό από τα σχολικά μου χρόνια. Είναι μια γλυκιά ευθύνη γιατί είναι ένα παιδί που έγινε από επιλογή. Ο γιος μου δε μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν τον μεγαλώνω μόνη μου, απλά δεν έχω παντρευτεί. Ό,τι με ρωτήσει, θα του απαντήσω με θάρρος και θα του εξηγήσω τι διαφορετικό μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή ένα άλλο παιδάκι από εκείνον. Σημασία έχει η αγάπη.

Τώρα που ήρθε ο γιος μου στη ζωή μου και γίνονται συζητήσεις για δουλειές την επόμενη σεζόν, αναρωτιέμαι αν θέλω να βγω ξανά στην αγορά εργασίας ή να μείνω σπίτι. Κάποια στιγμή, επιστρέφοντας από την Κρήτη όπου βρισκόμουν για τη σειρά ‘Το νησί’, ένιωσα ότι ‘τώρα εντάξει δε θα ξαναζητήσω χρήματα από τον μπαμπά μου, τώρα θα έρχονται να οι δουλειές’ αλλά έφαγα τα μούτρα μου», κατέληξε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό