17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Όλοι θέλουν να γίνει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ίδιος και η δημιουργική ομάδα θα προσεγγίσουν την συνέχεια του «Spider-Man: No Way Home», με νέα ιστορία

Ο σταρ του «Spider-man» Τομ Χόλαντ (Tom Holland), βρέθηκε στο τρίτο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sands, το οποίο άνοιξε με την προβολή της ταινίας «Last Call», του μικρού μήκους project στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με την Λίντσεϊ Ντάνκαν (Lindsay Duncan) και το οποίο συνυπογράφει και σκηνοθετεί ο αδελφός του, Χάρι.

«Η βασική απάντηση είναι ότι πάντα θα θέλω να κάνω ταινίες ‘Spider-Man’», δήλωσε ο σταρ στο Deadline. «Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο «Spider-Man». Οπότε η απάντηση είναι ναι πάντα θα θέλω να κάνω κι άλλες».

Πρόσθεσε πώς ο ίδιος και η δημιουργική ομάδα θα προσεγγίσουν την συνέχεια του «Spider-Man: No Way Home», με νέα ιστορία.

«Έχουμε τους καλύτερους στη δουλειά και εργάζονται για την καλύτερη ιστορία. Αλλά μέχρι να το καταφέρουμε έχουμε να προστατεύσουμε την κληρονομιά μας. Η τρίτη ταινία ήταν τόσο ξεχωριστή σε τόσους πολλούς τομείς που πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα κάνουμε το σωστό», ανέφερε ο Χόλαντ και πρόσθεσε.

«Είναι η πρώτη φορά που σε αυτή στη διαδικασία του δημιουργικού συμμετέχω τόσο νωρίς. Είναι μια διαδικασία την οποία παρακολουθώ και μαθαίνω. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό στάδιο για μένα. Όπως είπα, όλοι θέλουν να συμβεί. Αλλά θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι δεν θα επαναλάβουμε τα ίδια πράγματα».

Με συμπρωταγωνιστές τους Zendaya, Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και ‘Αντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) το «Spider-Man: No Way Home» έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021 με εισπράξεις-ρεκόρ $260 εκατ. το πρώτο Σαββατοκύριακο, σηματοδοτώντας το δεύτερο μεγαλύτερο άνοιγμα που έγινε ποτέ στο αμερικανικό box office, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στη συνέχεια έγινε η πρώτη ταινία μετά την πανδημία που κατάφερε οι εισπράξεις της να ξεπεράσουν το 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό