18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι βελτιωτές δεν χορταίνουν το Suzuki Jimny

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρότι αρκετά… βασικό ως σύνολο, το Suzuki Jimny φαίνεται πως είναι το αγαπημένο παιχνίδι των βελτιωτών που το αντιμετωπίζουν ως λευκό καμβά για να δημιουργήσουν εξωφρενικά σχέδια για πολύ εξεζητημένα γούστα. Υπάρχουν όμως επιλογές και γι’ αυτούς που δεν αναζητούν ακρότητες. Επιλογές που υπογραμμίζουν τον ρετρό χαρακτήρα του μοντέλου και την ιδιοσυγκρασία του ως ένα ταπεινό αλλά τιμιότατο SUV που δεν υποκρίνεται πως είναι κάτι διαφορετικό. Επιλογές όπως αυτό το εκτενές αλλά καλαίσθητο bodykit της Damd.

Αν υπάρχει ένα bodykit που μεταμορφώνει το Suzuki Jimny σε μία λιλιπούτεια Mercedes G-Class, τότε το “Little G Traditional” είναι ακριβώς αυτό και όπως το Jimny είναι ένα τίμιο off-roader, έτσι και αυτό δεν προσπαθεί να κρύψει τις… επιρροές του. Το bodykit αποτελείται από 10 κομμάτια και ανάμεσα τους βρίσκουμε τη νέα γρίλια με τις οριζόντιες ράβδους, τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που φιλοξενεί τα χαρακτηριστικά φώτα με την κίτρινη απόχρωση, το καπό με τα πρόσθετα φώτα στις εμπρός άκρες που όπως και τα φανάρια έχουν τα δικά τους, μεταλλικά προστατευτικά και τους τεράστιους καθρέφτες μεταξύ άλλων. Οι λασπωτήρες και οι ρετρό ζάντες συμπληρώνουν άριστα το παζλ της εξωτερικής εμφάνισης αλλά η Damd δεν τελείωσε ακόμα.

Προαιρετικά, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν το ρετροφανταστικό καλάθι για την οροφή ενώ επίσης προαιρετικά, προσφέρεται και ένα ολοκληρωμένο πακέτο για το εσωτερικό με υφασμάτινες επενδύσεις ήταν σε σκούρο κόκκινο χρώμα, είτε σε γκρι. Αυτό που κάνει την δημιουργία της Damd ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι η προσιτή τιμή της. Στην Ιαπωνία, όπου το bodykit είναι διαθέσιμο, το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 340.000 yen ή τα €2.105 με την τρέχουσα ισοτιμία αν προτιμάς ενώ το βάψιμο του δεν πρόκειται να κοστίσει περισσότερα από €470. Προσιτή εξατομίκευση λοιπόν, για εκείνους που θέλουν ένα Suzuki Jimny που ξεχωρίζει αλλά δεν προσβάλλει την αισθητική όλων των υπολοίπων. Εναλλακτικά, υπάρχει και η… ευρωπαϊκή εναλλακτική που απαιτεί σημαντικά υψηλότερο κεφάλαιο αλλά και η εργοστασιακή που δεν αλλάζει το Jimny σε αυτόν τον βαθμό όμως.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό