19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Dua Lipa βγάζει καινούριο άλμπουμ και… κολυμπάει με καρχαρίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο άλμπουμ κυκλοφορεί η Dua Lipa, για τις ανάγκες του οποίου γύρισε ένα εκκεντρικό βίντεο στη θάλασσα.

H δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε τον τίτλο του τρίτου της άλμπουμ, ο οποίος είναι «Radical Optimism» ή αλλιώς, στα ελληνικά, «ριζοσπαστική αισιοδοξία». Αποτελείται από 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Houdini» και «Training Season» τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Είναι εμπνευσμένο από την ενέργεια της γενέτειρας της τραγουδίστριας, το Λονδίνο, και την ωμότητα, την ειλικρίνεια, την αυτοπεποίθηση, την ελευθερία της βρετανικής pop της δεκαετίας του ’90.

Στο εξώφυλλο η Dua Lipa ποζάρει μέσα στο νερό, μόλις λίγα μέτρα μακριά από έναν καρχαρία. To νέο της άλμπουμ ανακοίνωσε σε ένα σύντομο live που πραγματοποίησε στο Instagram.

«Πριν από μερικά χρόνια ένας φίλος, μου έμαθε τον όρο «ριζοσπαστική αισιοδοξία», είπε η σταρ.

Είναι μία ιδέα που με συγκίνησε και έγινα πιο περίεργη καθώς άρχισα να παίζω με αυτήν και να την ενσωματώνω στη ζωή μου», αναφέρει η Dua Lipa στην ανακοίνωση. «Με συνεπήρε η ιδέα να περνάς με χάρη μέσα από το χάος και να νιώθεις ότι μπορείς να ξεπεράσεις κάθε μπόρα», πρόσθεσε.

Το «Radical Optimism» είναι μία συνεργασία με τον Αυστραλό μουσικό και παραγωγό Κέβιν Πάρκερ των Tame Impala, την Αμερικανίδα τραγουδοποιό Καρολίν Πόλατσεκ, τον Ντάννυ Λ Χάρλι, τον Καναδό μουσικό Tobias Jesso Jr. και την Καρολίν Άιλιν που έχει γράψει μαζί με τη σταρ αρκετές επιτυχίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό