18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σοκαρισμένος ο βασιλιάς Κάρολος από το μακελειό στο Σίδνεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος δηλώνει ο βασιλιάς Κάρολος από την επίθεση στο Σίδνεϊ. Για όσους δεν γνωρίζουν ο βασιλιάς της Αγγλίας, ο οποίος είναι αρχηγός κράτους στην Αυστραλία . Ως Βασιλιάς και της Αυστραλίας, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα είναι «απόλυτα σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι» από την επίθεση στο mall στο Σίδνεϊ με τους έξι νεκρούς.

 «Οι καρδιές μας είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους εκείνων που δολοφονήθηκαν τόσο βάναυσα κατά τη διάρκεια μίας τόσο παράλογης επίθεσης», αναφέρει ανακοίνωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

«Καθώς οι λεπτομέρειες των συγκλονιστικών συνθηκών εξακολουθούν να αποκαλύπτονται, η σκέψη μας είναι με εκείνους που συμμετείχαν στην επιχείρηση και ευχαριστούμε για την γενναιότητά τους τους διασώστες και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

Μίντλετον: Για το μακελειό στο Σίδνεϊ το πρώτο μήνυμα μετά την διάγνωση καρκίνου

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε το πρώτο της δημόσιο μήνυμα αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, λέγοντας ότι είναι «σοκαρισμένη και λυπημένη» από τις επιθέσεις στο Σίδνεϊ.

Η Κέιτ Μίντλετον , 42 ετών, είπε σε ένα μήνυμα στο X, πρώην Twitter: «Είμαστε συγκλονισμένοι και λυπημένοι από τα τρομερά γεγονότα στο Σίδνεϊ νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων όσων χάθηκαν και των ηρωικών ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους».

Το εγκάρδιο μήνυμα της Κέιτ ήρθε αφότου έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας 40χρονος μαχαίρωσε πλήθος κόσμου σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ  σήμερα.

Μάρτυρες είπαν πώς είδαν τον άνδρα να μαχαιρώνει εννέα άτομα, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και το εννέα μηνών μωρό της.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό