24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με πολλούς βασικούς ο Αλμέιδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Άρης και ΑΕΚ ετοιμάζονται για μία μεγάλη μονομαχία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για μία θέση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους «κίτρινους» να έχουν μία μεγάλη επιστροφή στο πρόσωπο του Χούλιαν Κουέστα, ενώ η ομάδα που παρατάσσει ο Ματίας Αλμέιδα περιλαμβάνει πολλούς βασικούς.

Φυσικά, αυτός που απουσιάζει είναι ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (14/01, 2-2). Ο Στίβεν Τσούμπερ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, με τον Πέτρο Μάνταλο να τον πλαισιώνει, με τον Ελβετό πάντως να βίωσε ένα φρικτό περιστατικό την Τετάρτη (17/01), καθώς διέρρηξαν το σπίτι του και πήραν κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Λάζαρο Ρότα να καλύπτει εκ νέου το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκτός 20άδας έμειναν εν τέλει οι Νταμιάν Σιμάνσκι, Νίκλας Ελίασον και Αλεξάντερ Κάλενς, λόγω ενοχλήσεων, παρά το γεγονός πως ακολούθησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Από την μεριά του Άρη, ο Χούλιαν Κουέστα ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιο, ο οποίος τον έχει επιλέξει για να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Χωρίς εκπλήξεις η υπόλοιπη 11άδα, με τους Κίκε Σαβέριο, Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Λορέν Μορόν να αποτελούν την 3άδα μπροστά.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Α. Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Βίντα, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Τσούμπερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό