14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απίστευτη Άστον Βίλα «ξέρανε» την Άρσεναλ και έκανε… δώρο στη Μάντσεστερ Σίτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τι και αν γκέλαρε η Λίβερπουλ, ο Ουνάι Έμερι και η Άστον Βίλα «πλήγωσαν» την Άρσεναλ και δεν την άφησαν να πιάσει κορυφή στην Premier League. Οι «χωριάτες» φιλοξενήθηκαν στο Έμιρεϊτς για την 32η αγωνιστική της Premier League και με γκολ των Μπέιλι και Γουότκινς, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0.

Η Άστον Βίλα έχει πλέον 62 βαθμούς και είναι στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας σεζόν (+3 από την Τότεναμ), ενώ η Άρσεναλ παρέμεινε 2η με 71.

Το ματς:

Από νωρίς είχε γρήγορο ρυθμό το ματς και στο 2′ η Άστον Βίλα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για γκολ. Ο Όλι Γουότκινς πήρε μία κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ράγια. Η Άρσεναλ είχε ανεβάσει τις γραμμές της και στο 12′ ο Χάβερτς είχε καλή ευκαιρία για γκολ αλλά ο Μαρτίνες του είπε «όχι».

Οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο, πίεζαν για ένα γκολ αλλά πιο κοντά στην επίτευξη τέρματος έφτασε ο Γουότκινς. Ο Άγγλος φορ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς κατέληξε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, η Άρσεναλ είχε τη δική της μεγάλη ευκαιρία. Ο Λεάντρο Τροσάρ σούταρε από απόσταση… αναπνοής, ωστόσο ο Μαρτίνες άπλωσε το πόδι του και έκανε μία καταπληκτική απόκρουση.

Το δεύτερο μέρος: 

Μπορεί να έλειπε η μεγάλη φάση τα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Γιούρι Τίλεμανς έφτασε μία… ανάσα από το γκολ στο 62′. Ο Βέλγος μέσος έκανε ένα εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο και στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι.

Η Άστον Βίλα είχε πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και δικαίως μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 84′, καθώς ο Μπέιλι υποδέχθηκε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή από σέντρα στου Ντίνιε και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Οι «χωριάτες» δεν έμειναν εκεί, μιας και στο 87′ ο Γουότκινς βγήκε τετ α τετ και με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό