19 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μαρία Ιωαννίδου για Άννα Μαρία Βέλλη και Άρη Μακρή: «Ας πάει στα δικαστήρια, τι μας ζαλίζει;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «Γειά σου» μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία τέσσερα χρόνια πριν, είχε συνεργαστεί με τον Άρη Μακρή στην παράσταση «Στο κλουβί με τις τρελές», και ρωτήθηκε για τις φήμες που τον θέλουν να έχει κακοποιήσει την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Εγώ, όσο τον έζησα στις πρόβες, ήσυχος ήτανε, δε δημιουργούσε προβλήματα, έχω να πω τα καλύτερα. Ήταν ήσυχος και πραγματικά τον συμπαθώ. Όλη αυτή η φασαρία που γίνεται γύρω από αυτό το θέμα μου έκανε εντύπωση. Λέω, “τι γίνεται με τον Μακρή, αφού είναι ένα καλό, ήσυχο παιδί”. Το θεώρησα άδικο επειδή τον ήξερα.

Κανείς δε ξέρει στις κρεβατοκάμαρες, πίσω από τις κλειστές πόρτες, τι γίνεται. Μου έκανε τρομερή εντύπωση γιατί δεν είχα αυτή την εντύπωση που έβγαζαν τα κανάλια και ουρλιάζουν και φωνάζουν. Το ψάχνουν πολύ το θέμα γιατί είναι ένας νέος ηθοποιός. Είναι κρίμα. Εμένα προσωπικά, εφόσον με ρωτάτε, έχω την καλύτερη εντύπωση και μου έκανε και εντύπωση όλη αυτή η φασαρία.

Ας ισορροπήσουμε λιγάκι τα πράγματα, τώρα μπήκε το #metoo στη μέση, μπήκανε διάφορα, αδικούμε ανθρώπους. Να πάνε στα δικαστήρια. Δεν είναι να κάνουμε μεταξύ μας δικαστήρια  και να δικάζουμε τον καθένα. Πήγαινε στα δικαστήρια να τα βρεις. Αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό