18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αφγανιστάν: Ρωσικό το αεροπλάνο που συνετρίβη – Επέβαιναν 6 άτομα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας δήλωσε σήμερα πως ένα ρωσικής εγγραφής αεροσκάφος στο οποίο φέρεται να επέβαιναν έξι άνθρωποι εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ πάνω από το Αφγανιστάν στη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας.

Η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας ανέφερε σε μια ανακοίνωση πως το αεροσκάφος ήταν ένα γαλλικής κατασκευής Dassault Falcon 10 αεροσκάφος, που κατασκευάστηκε το 1978, το οποίο εκτελούσε ναυλωμένη πτήση ασθενοφόρου από την Ινδία, μέσω Ουζμπεκιστάν, στη Μόσχα.

Η αστυνομία στο βόρειο Αφγανιστάν έλαβε πληροφορίες για συντριβή αεροσκάφους στην επαρχία Μπανταχσάν, δήλωσε νωρίτερα σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας της επαρχίας.

Η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ινδίας ανέφερε πως το αεροσκάφος που συνετρίβη δεν εκτελούσε προγραμματισμένη εμπορική πτήση ούτε ήταν ινδικό ναυλωμένο αεροσκάφος και πως » αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες «.

Ο εκπρόσωπος της αφγανικής επαρχιακής αστυνομίας ανέφερε σε μια δήλωση πως το αεροσκάφος κατέπεσε στη διάρκεια της νύχτας σε μια απομακρυσμένη ορεινή περιοχή του Μπανταχσάν στο βορειότερο άκρο του Αφγανιστάν.

Είπε πως δεν υπήρχαν επιβεβαιωμένες λεπτομέρειες για τον τύπο του αεροσκάφους, την αιτία της συντριβής ή για απώλειες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό