18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

‘Είναι χαζό αυτό που είπε, το έκανε από σεβασμό’

Ειδήσεις Ελλάδα

BARCELONA OPEN

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
17.04.2024 | 09:58

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Ράφα Ναδάλ
@ 2021 HAMISH BLAIR / AP IMAGES

Ο Ράφαελ Ναδάλ σχολίασε τη δήλωσε του Στέφανου Τσιτσιπά, που τον χαρακτήρισε ως το φαβορί στο Barcelona Open, τονίζοντας ότι το είπε από σεβασμό και μόνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο7) στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου στο Barcelona Open για φέτος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρουσία του Ράφαελ Ναδάλ, τον οποίο χαρακτήρισε φαβορί από τη στιγμή και μόνο που συμμετέχει στο τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας ρωτήθηκε για το αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί μετά και την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ, δείχνοντας αμέσως τον 12 φορές πρωταθλητή:

“Μπορείτε να ρωτήσετε τον Ράφα, νομίζω εκείνος είναι το φαβορί (γέλια). Σίγουρα είχα καλές εβδομάδες στο χώμα, αλλά ο Ράφα είναι ο Ράφα. Έχει επιστρέψει, παίζει καλό τένις, είμαι σίγουρος για αυτό”, είπε ο Νο7 στον κόσμο, με τον Ναδάλ όμως, να μην συμφωνεί:

“Είναι χαζό (γέλια). Ας είμαστε ρεαλιστές. Κι εκείνος το γνωρίζει πως δεν είναι έτσι. Υποθέτω πως υπάρχει πολύς σεβασμός εξαιτίας των όσων έχω πετύχει εδώ, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ότι δεν είμαι φαβορί για να κερδίσω αυτό το τουρνουά.

Απλά υπάρχει μια μεγάλη ιστορία πίσω μου που υπολογίζεται από τους αντιπάλους μου. Ίσως στον σημερινό αγώνα να ήμουν φαβορί, δεν έχω ιδέα.

Ξέρω ότι στον αγώνα με τον Ντε Μινόρ δεν θα είμαι το φαβορί, αλλά ούτε αυτό έχει σημασία. Αυτά είναι πράγματα για εσάς, που πρέπει να τα γράψετε, για μένα είναι απλά μια εμπειρία του να παίξω με έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου.

Θα είναι ένα καλό τεστ για μένα, θα δούμε πως θα ανταποκριθώ”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό