18.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Βρετανοί και Αυστραλοί ψηφίζουν Μήλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην κορυφή των ταξιδιωτικών επιλογών κατατάσσει τη Μήλο η αυστραλιανή ιστοσελίδα delicious.com, που αναφέρει ότι το νησί πρόσφατα έχει αποκτήσει φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις μοναδικές παραλίες και τα μέρη για κολύμπι. Ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές και φωτογραφίες από το Τσιγκράδο, το Σαρακίνικο, το Κλέφτικο, τη Φιριπλάκα, το Φηροπόταμο, τα Πολλώνια, τον Παπαφράγκα και την Πλάθιενα.

«Η Ελλάδα είναι συνώνυμη με τις όμορφες παραλίες. Ανεξάρτητα από ποιο νησί δεν βρίσκεστε μακριά από ένα εκπληκτικό μέρος για να κολυμπήσετε. Οι παραλίες ενός νησιού έχουν πρόσφατα φήμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάρη στις μοναδικές και δραματικές παραλίες και τα μέρη για κολύμπι, τη Μήλο. Αποτελώντας ένα από τα 220 νησιά που απαρτίζουν τα νησιά των Κυκλάδων, η Μήλος έχει γίνει σαν τη Μύκονο ή τη Σαντορίνη και έχει πηδήξει κατευθείαν στην κορυφή των καταλόγων ταξιδιωτών. Αν κατευθύνεστε προς τη Μήλο, εδώ είναι 8 από τις καλύτερες παραλίες για να δροσιστείτε το καλοκαίρι», αναφέρει το άρθρο του Delicious.

Τη Μήλο εκθειάζουν και οι βρετανικοί Times, σε άρθρο τους για τους ιδανικούς προορισμούς κρουαζιέρας και τονίζουν: «Γνωστή για το ηφαιστειακό τοπίο της και με περισσότερες από 80 παραλίες, στη Μήλο θα βρείτε θαλάσσιες σπηλιές, βότσαλα στο χρώμα του ουράνιου τόξου και σμαραγδένια νερά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό