23.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΑΣΟΕΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στην Πατησίων

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΣΟΕΕ: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικοί έξω από το κτήριο επί της Πατησίων – Οι πυροβολισμοί του αστυνομικού

8
SHARES

Βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει τη στιγμή της επίθεσης σε περιπολικό έξω από την ΑΣΟΕΕ. Όπως μπορείτε να δείτε, αρκετά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, που βγήκαν μέσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, έβαλαν φωτιά σε κάδους και προκάλεσαν επεισόδια.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης:

Εξετάζεται αν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί

Σε διαθεσιμότητα εξετάζεται αν θα τεθούν οι τρεις αστυνομικοί που συμμετείχαν στο επεισόδιο έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς δεν άκουσαν την εντολή του κέντρου να μην μεταβούν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις αστυνομικοί επέβαιναν σε όχημα που πέρασε μπροστά από την ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονταν επί την Πατησίων, ενώ είχαν εντολή να μην περάσει κανένα αστυνομικό όχημα από το σημείο.

Ελεύθερος ο αστυνομικός που συνελήφθη για πυροβολισμό στον αέρα

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο ένας εκ των τριών αστυνομικών που πυροβόλησε στον άερα και συνελήφθη αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, περί ώρα 12:30 και ενώ είχε δοθεί σαφής εντολή από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης να μην πραγματοποιούνται διελεύσεις περιπολικών από το σημείο, όχημα της Άμεσης Δράσης με πλήρωμα τρεις αστυνομικούς, δέχθηκε από τα ανωτέρω άτομα απρόκλητη επίθεση με πέτρες, καδρόνια και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στο όχημα.

Δύο από τους αστυνομικούς απομακρύνθηκαν άμεσα από το όχημα, ωστόσο ο τρίτος εγκλωβίστηκε και έκανε χρήση του υπηρεσιακού του οπλισμού ρίχνοντας στον αέρα.

Κρήτη: Η στιγμή που ΙΧ παίρνει… αμπάριζα ότι βρει μπροστά του!

Αρσάκειο: Το άγνωστο περιστατικό bullying στο 15χρονο – Τι καταγγέλλει στο η μητέρα του

Θρίλερ στη Λάρισα: 25χρονος βρέθηκε αναίσθητος σε προαύλιο σχολείου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό