19.8 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ζω από θαύμα» – Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση της 23χρονης στο Ίλιον

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τη στιγμή που η 23χρονη και θύμα τροχαίου με παράσυρση στον Ίλιον, επιχειρεί να περάσει από διάβαση, όταν ένα μαύρο τζιπ την χτυπά, την ρίχνει στο έδαφος και συνεχίζει την πορεία του. Ασύλληπτο είναι το γεγονός πως ο οδηγός αν και έχει χτυπήσει έναν πεζό δεν σταματάει ούτε για να δει αν ζει ή αν χρειάζεται βοήθεια.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 11.20, βράδυ Κυριακής (21/4) στο Ίλιον. Η 23χρονη κοπέλα επιχειρεί να διασχίσει από διάβαση την λεωφόρο Θηβών. Στα μέσα της διαδρομής το φανάρι ανάβει πράσινο για τα αυτοκίνητα και αυτό που συνέβη είναι το μαύρο τζιπ να πέφτει με φόρα πάνω στην 23χρονη.

«Δεν κατάλαβε πως έγινε. Ξαφνικά μου λέει: «περπάταγα και ένιωσα ότι κάποιος με ακούμπησε γρήγορα και γύρισε ο κόσμος γύρω μου και έπεσα κάτω, και μετά ξύπνησα και ήρθε το ασθενοφόρο». Της έχει πατήσει τα πόδια και της έχει χτυπήσει με τον καθρέφτη, τον αγκώνα και έχει πρηστεί το χέρι της», είπε ο φίλος της 23χρονης.

«Έπεσε κάτω η γυναίκα σαν τραπουλόχαρτο που φαίνεται στο βίντεο και αυτός ο άνθρωπος συνέχισε κανονικά την πορεία του, τουλάχιστον 800 μέτρα, δεν ξέρω πόσα μέτρα ήταν, δεν σταμάταγε, ανίδεος τελείως», συμπλήρωσε.

Για κακή του τύχη ένα οδηγός ντελίβερι τον ακολούθησε, στη συνέχεια τον ακινητοποίησε και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του.

«Με 40-50 χιλιόμετρα, δεν ξέρω με πόσα πήγαινε ο άνθρωπος εκείνη την ώρα. Δεν σταμάτησε πουθενά. Τον σταματήσανε 400-500 μέτρα στο νεκροταφείο πιο κάτω. Αν ήταν ένα κλάσμα του δευτερολέπτου, γιατί ένα δευτερόλεπτο είναι πολύ, αυτή την στιγμή θα μιλάγαμε για ένα ανάπηρο κορίτσι. Δεν ξέρω και αν ζούσε κιόλας», είπε ο φίλος της νεαρής γυναίκας.

«Δεν σταμάτησε καθόλου, δεν τον ένοιαξε καν»

Το κορίτσι βρίσκεται ακόμα σε σοκ. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ αυτό που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του 49χρονου οδηγού που την εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

«Αν δεν ήταν 2-3 άτομα εκεί πέρα και άλλοι 4-5 μάρτυρες στο περίπτερο, πραγματικά μπορεί κανένας να μην την βοηθούσε. Δεν υπάρχει έλεος σε αυτή την κατάσταση», είπε ο φίλος της 23χρονης.

Τόσο η 23χρονη όσο και ο 49χρονος οδηγός υποβλήθηκαν σε αλκοτέστ που βγήκε αρνητικό.

Το νεαρό κορίτσι και θύμα του τροχαίου, μιλώντας στο MEGA για την κατάσταση της υγείας του, ανέφερε ότι νιώθει λίγους έντονους πόνους, ενώ

«Την Κυριακή το βράδυ, εγώ περνούσα τη διάβαση πεζών, τη στιγμή που το “ανθρωπάκι” ήταν πράσινο, μετά έγινε “κόκκινο” και ένας περνάει και με χτυπάει, με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να χάσω τις αισθήσεις μου, είχα λιποθυμήσει.

«Μετά ξύπνησα και είδα όλο τον κόσμο πάνω μου. Καλέσαμε ασθενοφόρο και Τροχαία, όπου ήρθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Με εγκατέλειψε τελείως, δεν σταμάτησε καθόλου, δεν σταμάτησε να δει αν χρειάζομαι πρώτες βοήθειες, δεν τον ένοιαξε καν και πραγματικά ζω από θαύμα» 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό