15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα πρώτα του λόγια μετά την αποχώρηση από θεατρική παράσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Την παράσταση “Ο Βασιλιάς Ληρ”, από την οποία αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες προκαλώντας μεγάλο θόρυβο, πήγε να παρακολουθήσει ο Λεωνίδας Κακούρης και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα με την ρεπόρτερ Μένια Κούκου ήταν εκεί.

Όπως πάντα, ο ηθοποιός ήταν ιδιαιτερα ευγενικός και δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου αποφεύγοντας, ωστόσο, να δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα της αποχώρησής του, αφού αρκέστηκε να πει τα εξής: «Έχω έρθει με την κόρη μου να καμαρώσω τους φίλους και συναδέλφους, που περάσαμε τόσο καιρό μαζί. Ο Γιάννης Νταλιάνης είναι πολύ φίλος. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση ήταν ομαλή. Δεν έχω διάθεση να μιλήσω και να αναπτύξουμε αυτό το ζήτημα. Με πιάσατε και πολύ ξαφνικά. Δεν έχω να πω κάτι. Να είστε καλά καλή συνέχεια».

Να θυμίσουμε, ότι ο Λεωνίδας Κακούρης είχε αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, “Ο βασιλιάς Ληρ”, και είχε αντικατασταθεί από τον συνάδελφο του Γιάννη Νταλιάνη. Μάλιστα, το Εθνικό Θέατρο, τότε, είχε εκδόσει μια πολύ λιτή ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι στην παραγωγή “Βασιλιάς Ληρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά, μετά από παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, ο Λεωνίδας Κακούρης αντικαθίσταται από τον Γιάννη Νταλιάνη. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά στις 13 Ιανουαρίου»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό