23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Βόμβα« στην Ίντερ – Αποχωρεί ο Μαρότα

Ειδήσεις Ελλάδα

Βαρύ πλήγμα στην ομάδα της Ίντερ, μετά την ανακοίνωση του Μπέπε Μαρότα, για την αποχώρησή του από την ομάδα, όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του. «Μαύρα» μαντάτα περίμεναν τους φιλάθλους των «νερατζούρι», όταν αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον διευθύνων σύμβουλο Μαρότα, η αποχώρησή του το 2027, όπου δηλαδή λήγει και το συμβόλαιό του. 

Ο Ιταλός ανακοίνωσε μέσα από δηλώσεις του ότι σε δύο χρόνια θα αποχωρήσει οριστικά από τον Ιταλικό σύλλογο, προκαλώντας λύπη σε όλη την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους της. Ο επί σειρά ετών διευθύνων σύμβουλος των «νερατζούρι» αλλά και ο εκ των σημαντικότερων της ομάδας στην ποδοσφαιρική της αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, και στα επόμενα δύο χρόνια να χαιρετήσει και οριστικά τον σύλλογο.

«Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με την Ίντερ, θα αποχωρήσω για να επικεντρωθώ στους νέους. Ο τομέας της νεολαίας είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο οποιουδήποτε συλλόγου. Είμαι ολοένα και περισσότερο πεπεισμένος ότι το να κάνεις τους νέους να πληρώνουν για τον αθλητισμό είναι λάθος. Θα πρέπει να είναι δωρεάν. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται προσβάσιμο και για φτωχότερες οικογένειες και συχνά εκεί βρίσκονται τα κρυμμένα διαμάντια», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Ένας «Βετεράνος» για την ομάδα της Ίντερ πρόκειται να αποχωρήσει μετά μια πολυετή θητεία του στην ομάδα, ενδεικτικά η φετινή είναι η έκτη, και μέσα στα τόσα χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, κατάφερε να «επιστρέψει» την Ίντερ εκεί που άνηκε, με κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A  μετά από 11 χρόνια, σεζόν 2010-11, τελικό Champions League αλλά ακόμη και τις κατακτήσεις Σούπερ Καπ και Κυπέλλου Ιταλίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό