19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

Ειδήσεις Ελλάδα

H Camouflaj (“Republique”) και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος και θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Το νέο παιχνίδι φέρεται να βρίσκεται στην ίδια συνέχεια με τα παιχνίδια «Batman: Arkham» των Rocksteady Studios όπως και το «Iron Man VR» της Camouflaj βρίσκεται στον ίδιο κόσμο με τα παιχνίδια «Marvel’s Spider-Man» της Insomniac.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το τρέιλερ δείχνει τον Μπάτμαν να έρχεται αντιμέτωπος με μια ορδή αρουραίων σε ένα σκοτεινό σοκάκι.

Φαίνεται ότι ο The Ratcatcher είναι ο πιθανός κακός του παιχνιδιού, ένας σκοτεινός κακοποιός στην παράδοση του Batman που εργάζεται για το τμήμα υγιεινής του Gotham City και έχει την ικανότητα να ελέγχει τους αρουραίους.

Ακολουθεί την καταστροφική κυκλοφορία του “Suicide Squad: Kill the Justice League” της Rocksteady, η οποία σημείωσε πολλές καθυστερήσεις, επικρίθηκε έντονα για τα στοιχεία της live υπηρεσίας και απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες πωλήσεων.

Ενώ το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους, η μεγάλη αποκάλυψη του τίτλου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Summer GamesFest στις 7 Ιουνίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό