12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Σακίρα, η απιστία του Πικέ και ένα βάζο με μαρμελάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σακίρα απάντησε επιτέλους στο εάν έμαθε για την απιστία του Ζεράρ Πικέ από ένα βάζο μαρμελάδας στο σπίτι τους και φρόντισε να δώσει μία απλή και λακωνική απάντηση. Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη φήμη, η οποία κυκλοφορεί παντού εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα χώρισε με την Σακίρα, αφού είχε παράλληλη σχέση με την 23χρονη φοιτήτρια Κλάρα Τσία Μάρτι και η Κολομβιανή σταρ αποκάλυψε στους «New York Times» πως δεν έμαθε για την απιστία του συζύγου της από ένα βάζο με μαρμελάδα.

«Όχι, δεν είναι αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά η Σακίρα, με τις φήμες να οργιάζουν από το περασμένο καλοκαίρι και να λένε πως επειδή τόσο η ίδια, όσο και ο Ζεράρ Πικέ δεν κατανάλωναν μαρμελάδα φράουλα στη διατροφή τους, εκείνη με αυτόν τον τρόπο ανακάλυψε την απιστία. Κάτι το οποίο φυσικά, διέψευσε κατηγορηματικά. Πρόσφατα, πάντως, σε μία συνέντευξή της στο «Sunday Times» είχε αποκαλύψει πως έκανε αμέτρητες θυσίες για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

«Έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο»

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα έβαλα την καριέρα μου σε αναμονή, για να είμαι δίπλα στον Ζεράρ, ώστε να μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο. Υπήρξαν πολλές θυσίες για την αγάπη», είχε εξομολογηθεί.

«Η προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστευα στο “μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος”. Πίστεψα σε αυτό το όνειρο. Οι γονείς μου είναι μαζί, δεν ξέρω, 50 χρόνια και αγαπιούνται σαν την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη. Οπότε ξέρω πως είναι δυνατό. Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη», είχε δηλώσει η 47χρονη, πλέον, τραγουδίστρια σε ένα εξώφυλλο του Billboard πριν από ένα χρόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό