20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στη ΝΔ για τα περί υποκίνησης επεισοδίων στις παρελάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης, απάντησε σε όσα υποστήριξε νωρίτερα η ΝΔ, η οποία κατηγόρησε «τον μηχανισμό των υπογείων της Κουμουνδούρου» για υποκίνηση επεισοδίων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς αναφέρει πως η κυβέρνηση επέστρεψε στη συνταγή της λάσπης και της συκοφαντίας κατά του κόμματος, ενώ την καλεί να καταθέσει τα «δήθεν στοιχεία» στη δικαιοσύνη αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ «θα ζητήσει από τον αρμόδιο εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων». 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ: 

«Υπό το κράτος πανικού η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πέταξε σήμερα το προσωπείο της δήθεν προοδευτικής κεντροδεξιάς και επέστρεψε στις παλιές και αλησμόνητες συνταγές του δεξιού παρακράτους: λάσπη και συκοφαντία κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για δήθεν υποκίνηση επεισοδίων στις εθνικές παρελάσεις…

»Όταν το κυβερνητικό σχέδιο συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών σκοντάφτει στην άκαμπτη βούληση των συγγενών για απόδοση δικαιοσύνης, η ΝΔ περνάει στην επόμενη πίστα και εξαγγέλλει προβοκάτσιες για να αλλάξει την ατζέντα.

»Δεν θα της περάσει. Την καλούμε να καταθέσει άμεσα στη δικαιοσύνη τα δήθεν στοιχεία που επικαλείται. 

»Αν δεν το πράξει, ζητούμε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να επιληφθεί άμεσα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό