16.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Αν με ρωτούσαν αν θα είχα πρόβλημα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, θα ήθελα να το σκεφτώ»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έχω φίλο, γνωστό γκέι, με δυο παιδιά αυτή τη στιγμή, παντρεμένο με τον σύντροφο του, που τα παιδιά του δεν θέλει να βγουν ομοφυλόφιλα»

Με αφορμή την συνέντευξη του Θάνου Τζάνη στη «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την προσωπική της άποψη για την ερώτηση «αν θα είχε πρόβλημα να γίνει το παιδί της ομοφυλόφιλο;».

Μάλιστα, το πρωινό της Τετάρτης, η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα έδινε εύκολα αυτή την απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως «παρόλο που δεν είμαι μητέρα ακόμα, ξέρω ότι αν αποκτήσω ένα παιδί – που θέλω πάρα πολύ, μακάρι να με ευλογήσει και να με αξιώσει ο Θεός, μπορεί και να μην γίνει και ποτέ αλλά τελοσπάντων – θα ήθελα να είναι καλά. Όμως, αν με ρωτούσαν ευθέως «θα είχες θέμα το παιδί σου να είναι ομοφυλόφιλο;», τηλεοπτικά θα ήθελα λίγο πρώτα να το σκεφτώ. Γιατί δεν ξέρω αν το παιδί μου σε μια κοινωνία του 2024 και αργότερα θα ήταν ευτυχισμένο με τον περίγυρο που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις».

«Είμαι υπέρ του γάμου και υπέρ της τεκνοθεσίας, ξαναλέω, αλλά είναι δύσκολη η ερώτηση σε έναν πατέρα και σε μια μητέρα παιδιών να ρωτάς «αν το παιδί σου βγει γκέι, θα είσαι ΟΚ;». Μπορεί ο πατέρας και η μητέρα να μην έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά όταν την κάνεις αυτή την ερώτηση έτσι απλά δεν θα σου απαντήσει κανένας πολύ άνετα».

«Εμένα που δεν είμαι μάνα, αν με ρωτήσεις τώρα, ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω το παιδί να είναι καλά. Θέλει όμως κουβέντα. Έχω φίλο, γνωστό γκέι, με δυο παιδιά αυτή τη στιγμή, παντρεμένο με τον σύντροφο του, που τα παιδιά του δεν θέλει να βγουν ομοφυλόφιλα. Γιατί στην Ελλάδα η κοινωνία του 2024, ακόμα, δεν είναι έτοιμη να είναι αυτά τα παιδιά ευτυχισμένα» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό