22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στον τελικό του UEFA Youth League ο Ολυμπιακός – Αντίπαλος του η Μίλαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομάδα Κ-19 των ερυθρολεύκων έγραψε ιστορία επικρατώντας 3-1 στα πέναλτι της Ναντ

Ιστορία έγραψε η ομάδα Κ-19 του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετώπισε τη Ναντ στον 1ο ημιτελικό του UEFA Youth League και πήρε την ιστορική πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι ερευθρόλευκοι αν και ήταν καλύτεροι σεόλη την διάρκεια του αγώνα των Γάλλων, κατάφεραν να σκοράρουν με τον Κωστούλα στο 2ολεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ με υπόδειξη του VAR. Τελικά καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, όπου οι ερυθρόλευκοι ήτανπιο εύστοχοι και επικράτησαν με 3-1.

Η σειρά τον πέναλτι:

– Λε Του άουτ- Μουζακίτης αποκρούει ο Μαμπόν- Ακαπαντί αποκρούει ο Σίνα- Μπάκουλας 0-1- Τουρέ 1-1- Χ. Κωστούλας 1-2- Λερού στο δοκάρι- Λιατσικούρας 1-3

Ο Ολυμπιακός θα αντμετωπίσει στον τελικό της Δευτέρα 22 Απριλίου την Μίλαν, η οποία επικράτησε στα πέναλτι 4-3 (2-2 κ.α.) της Πόρτο. Η ιταλική ομάδα άνοιξε το σκορ στο 12΄ με τον Σκότι, ωστόσο οι Πορτογάλοι με πέναλτι του ΜεΙρέλες στο 41΄ ισοφάρισαν και στο 65΄ ο Μπρας έδωσε τοπροβάδισμα στην Πόρτο, για να σώσει τη Μίλαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεωνο Σίμελχακ, ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί ο Νοά Ραβέιρ απέρκουσε το πέναλτι του Μεϊρέλες και ο Ζιλ Μαρτίνς έστειλε την μπάλα άουτ, με συνέπεια η Μίλαν να επικρατήσει με 4-3 και να πάρει την πρόκριση στον τελικό με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 22 Απριλίου στις 19:00 στη Νιόν της Ελβετίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό