20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμα δραματικό ντέρμπι «αιωνίων» ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας (15/04) με τον Παναθηναϊκό AKTOR να επικρατεί με 77-71 του Ολυμπιακού και να σφραγίζει ουσιαστική το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας ενόψει των Playoffs του πρωταθλήματος.

Η ένταση και τα νεύρα είναι τεντωμένα τόσο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όσο και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, με τον Εργκίν Αταμάν και τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχουν μια έντονη αντιπαράθεση πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, η οποία ξεκίνησε στους τελικούς χαιρετισμούς και συνεχιστής μέχρι και τη φυσούνα.

Μάλιστα, λίγο πριν προβεί σε δηλώσεις στην flash interview της ΕΡΤ ο Έλληνας τεχνικός, απάντησε σε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού AKTOR χωρίς να εξακριβώθηκε τι είχε προηγηθεί.

Εν τέλει ο προπονητής του Ολυμπιακού ζήτησε από τον ρεπόρτερ της Δημόσιας Τηλεόρασης να μιλήσουν για το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης και να μη δώσουν περαιτέρω έκταση και ανάλυση στο οποίο εξωαγωνιστικό παρασκηνιακό περιστατικό εκτυλίχθηκε.

«Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις. Έπρεπε να βάλουμε πίεση στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε πολλές βολές, χάσαμε πολλά ανοικτά σουτ με καλούς σουτέρ και φυσικά ένα αμυντικό ριμπάουντ κρίσιμο που πήρε ο Γκριγκόνις και σκόραρε δύο βολές. Θεωρούμε ότι με βάση την εμφάνισή μας σήμερα, με βάση τα ποσοστά μας είχαμε μεγάλη τύχη να πάρουμε το ματς, οκ θα πάρουμε κάποιο επόμενο.

.Όλοι λέγατε πριν το παιχνίδι ότι δεν ήταν κομβικό ματς. Εμείς παίξαμε το παιχνίδι, το παλέψαμε για να το κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε ουσιαστικές ελπίδες για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αλλά πιστεύουμε ότι στα playoffs θα είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε πιο πλήρεις και θα είμαστε έτοιμοι», ήταν τα λεγόμενα του 58χρονου προπονητή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό