18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η ΝΔ ανακοίνωσε δύο ακόμη υποψήφιους ευρωβουλευτές

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο ακόμη υποψήφιους ευρωβουλευτές για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι θα είναι ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νίκος Στέφος και η ιατρός – επιμελήτρια Β’ γενικής ιατρικής στο περιφερειακό ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης Νουρτζάν Σούλογλου.

Με τις δύο νέες προσθήκες η ΝΔ έχει γνωστοποιήσει επίσημα 30 υποψήφιους, ενώ απομένουν 12 πρόσωπα ακόμη για να ανακοινωθούν. Η παρουσίαση ολόκληρου του ευρωψηφοδελτίου αναμένεται μετά τη λήξη του κομματικού συνεδρίου. Αυτό αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 10 Απριλίου ή το αργότερο την Πέμπτη 11 Απριλίου. Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος θα διεξαχθεί στις 5, 6 και 7 Απριλίου.

Ποιοι είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Ο Νίκος Στέφος γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Από το 1982 ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην ΕΡΤ, στον Alpha, σε εφημερίδες και περιοδικά ως ρεπόρτερ, πολιτικός συντάκτης και αρχισυντάκτης αλλά και ως διευθυντής εφημερίδας στην Κύπρο.

Έχει γράψει δυο βιβλία. Το «2015 – Καύσωνας στην Αθήνα» και το «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…». Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών και μιλά Αγγλικά και Γαλλικά

Η Νουρτζάν Σούλογλου γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1981 και ολοκλήρωσε το δημοτικό σχολείο στο Δίστομο Βοιωτίας. Στη συνέχεια η οικογένειά της επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου και η ίδια φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και ακολούθως στο 3ο Λύκειο Ξάνθης.

Συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο έλαβε και το πτυχίο της Ιατρικής. Ακολούθως έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Γενικής Ιατρικής από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Έχει υπηρετήσει ως αγροτική Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Διστόμου και επί θητεία στο περιφερειακό ιατρείο της Αντίκυρας Βοιωτίας. Μετά τη λήψη της ειδικότητας εργάστηκε ως επικουρική Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου Ροδόπης και πλέον κατέχει θέση επιμελήτριας Β’ γενικής ιατρικής στο περιφερειακό ιατρείο της Αμβροσίας Ροδόπης. Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης.

Η Νουρτζάν Σούλογλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό