21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα παρά τις μεγάλες δυσκολίες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Περιοδεία του πρωθυπουργού στην Κυψέλη

«Σήμερα, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα κατά την περιοδεία του στην Κυψέλη.

«Η ανάπτυξη δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τσάκισμα των συνταξιούχων. Ήρθε με περικοπές φόρων, αυξήσεις στις συντάξεις, με περικοπές στις εισφορές. Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα παρά τις μεγάλες δυσκολίες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάλεσε επίσης τους συγκεντρωμένους «να μην αναλωθούμε σε ανέξοδους διαξιφισμούς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους, αλλά να μιλήσουμε στους πολίτες για το δικό μας σχέδιο για την επόμενη μέρα, για το μέλλον της πατρίδας μας. Πιστεύω ότι και οι αντίπαλοί μας μάλλον έχουν προεξοφλήσει το εκλογικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της Prorata, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε: «Εφημερίδα της αντιπολίτευσης βγήκε με τίτλο ότι το 53% δεν θέλει δεύτερη τεραετία Μητσοτάκη. Άρα το 47% θέλει. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή και οι ίδιοι το ομολογούν. Το γαλάζιο ρεύμα που βλέπω να ξαναφουντώνει σε ολόκληρη τη χώρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει την έκφρασή του και στην Αθήνα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό