22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τα λευκά αθλητικά παπούτσια που είναι τάση την άνοιξη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξεκίνα με ένα ζευγάρι παπούτσια!

Η βράβευση της Zendaya ως fashion icon στα CFDA Awards του 2021 ήταν ίσως η πιο σωστή κίνηση για μία τόσο νεαρή ομολογουμένως ηθοποιό. Η ηλικία, όμως, δεν παίζει κανέναν ρόλο όταν έχεις καταφέρει μέσα σε λίγα χρόνια να μπορείς να επιβάλλεις τάσεις με τα red carpet looks σου. Γιατί όλη η φιλοσοφία του στυλ της Zendaya κρύβεται στις επίσημες εμφανίσεις της και όχι στα everyday looks της. Mαζί με τον στυλίστα της Law Roach, που είναι αυτή τη στιγμή ένα από τους κορυφαίους celebrities stylists του πλανήτη, έχει χτίσει μία μοναδική γκαρνταρόμπα με τους μεγαλύτερους οίκους του κόσμου στο πλευρό τους.

Το floral φόρεμα είναι το hero piece της Κατερίνας Παπουτσάκη που θα μας βάλει σε ανοιξιάτικο mood

Κάπως έτσι, λοιπόν, είδαμε το Tenniscore trend να γίνεται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης, πριν ακόμη προλάβουμε να επεξεργαστούμε τις προτάσεις των σχεδιαστών για τον επερχόμενο χειμώνα, όπου είδαμε πράγματι το old school tennis style να επιστρέφει (βλέπε τη νέα συλλογή του οίκου Lacoste). Όλα ξεκίνησαν από την ταινία «The Challengers» το νέο film όπου πρωταγωνιστεί η Zendaya και διαπραγματεύεται ένα ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα σε τρεις αθλητές του tennis. Έτσι και η αγαπημένη ηθοποιός της Gen Z έκανε τα αντίστοιχα outfits για τις πρεμιέρες της ταινίας ανά τον κόσμο με έμπνευση -τι άλλο;- το ίδιο το τένις.

https://www.instagram.com/reel/C5fzoG8MkLU/Tennisocre: Τα πιο άνετα sneakers για να ακολουθήσεις το vibe της Zendaya.

Όλα ξεκίνησαν με το custom made σύνολο από τον οίκο Loewe και τον Jonathan Anderson, με τις γόβες με τα πράσινα μπαλάκια στα τακούνια τους, συνεχίστηκε με το custom Jacquemus look σε baby pink, ένα φόρεμα με τα πιο υπέροχα cut out που έχεις δει ποτέ σε polo dress, και ολοκληρώθηκε με μία επίσης custom made δημιουργία του brand On, με την οποία αναδημιούργησαν τη στολή της τενίστριας Althea Gibson.

https://www.instagram.com/reel/C3nKmw0OIpT/

Και κάπου εκεί, βλέποντας το ολόλευκο preppy look της Zendaya με την πλισέ, mini φούστα και τo λευκό της polo t-shirt συνειδητοποιήσαμε ότι ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα sneakers είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις και εσύ το Tenniscore trend χωρίς να πρέπει αναγκαστικά να αποκτήσεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μίας αθλήτριας. Τα stylish, λευκά sneakers αρκούν και εμείς έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για σένα.

Tα 4 εναλλακτικά denim trends που θα φορέσουμε την άνοιξη

Shop the look:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό