16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ: Γιατί δεν παίζει ο Λίνσεν – ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ολλανδικό Μέσο έγραψε σήμερα: “Ο Λίνσεν μετά από μερικές εξαιρετικές σεζόν στο Άρνεμ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από την Αθήνα, όπως επίσης και ομάδων από το Βέλγιο και τη Γερμανία. Αυτοί οι σύλλογοι μάλιστα, πιθανότατα να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον Λίνσεν, ωστόσο η Φέγενορντ, αν κινηθεί για την απόκτησή του, έχει ένα άλλο πλεονέκτημα: ο Λίνσεν είναι οπαδός της”.

Πέραν αυτής της “οπαδικής” παραμέτρου που προτάσσει το δημοσιεύματα της ολλανδικής ιστοσελίδας “Voetbal”, υπάρχουν κι άλλοι, πιο σημαντικοί λόγοι που το deal ΑΕΚ – Μπράιαν Λίνσεν δεν είναι εφικτό. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο 29χρονος ακραίος επιθετικός προτάθηκε στην Ένωση, όμως ύστερα από μελέτη, κόπηκε από τους Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα λόγω του ότι δεν διαθέτει χαρακτηριστικά που η ομάδα αναζητά. Όπως:

Το να είναι καλός στο ένας με έναν, να πηγαίνει πάνω στον αντίπαλο παίχτη, να ανοίγει κλειστές άμυνες, να χαρακτηρίζεται από διαπιστωμένη ικανότητα να δημιουργήσει για τον εαυτό του και την ομάδα καταστάσεις για γκολ (και) μέσα από ατομικές ενέργειες. Αντιθέτως ο Λίνσεν είναι περισσότερο εκτελεστής, παρά διεμβολιστής.

Επίσης, η Ένωση βρίσκεται σε αναζήτηση ενός εξτρέμ με δυνατότητα να παίζει και στις δύο πλευρές, όχι μόνο σε μία, όπως εν προκειμένω ο Λίνσεν, ο οποίος κινείται αυστηρά στην αριστερή πτέρυγα και συγκλίνει για να πατήσει περιοχή και να ψάξει το γκολ.

Είναι ενδεικτικό πάντως της ικανότητάς του στο σκοράρισμα, ότι ο Λίνσεν προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Φίτεσε, στη διάρκεια της οποίας σημείωσε 14 γκολ και έδωσε 6 τελικές πάσες που έγιναν τέρματα στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, ενώ μένει ελεύθερος σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

AP Photo/Paulo Duarte

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό