18.4 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

Ειδήσεις Ελλάδα

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.

Τα γυαλιά μπορούν να έχουν πρόσβαση στο μοντέλο AndesGPT της Oppo μέσω smartphone προσφέροντας μια εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης.

Το Air Glass 3 ζυγίζει 50 γραμμάρια και διαθέτει αυτο-αναπτυγμένο κυματοδηγό ρητίνης με δείκτη διάθλασης 1,70. Έχει μέγιστη φωτεινότητα ματιών άνω των 1.000 nits. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν μια εμπειρία παρόμοια με αυτή ενός κανονικού ζευγαριού γυαλιών, ενώ παρέχουν επίσης την καλύτερη full-color οθόνη του είδους τoυς.

Τα γυαλιά διαθέτουν έναν φωνητικό βοηθό AI που υποστηρίζεται από το AndesGPT και υποστηρίζει επίσης αλληλεπίδραση αφής για τον έλεγχο της μουσικής, των φωνητικών κλήσεων, της προβολής πληροφοριών και της περιήγησης εικόνων. Διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα σχεδιασμένα να βελτιώνουν την απομόνωση θορύβου και η Oppo υπόσχεται επίσης υψηλή ποιότητα ήχου.

Η Oppo αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά της να φέρει διάφορες δυνατότητες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένου ενός AI Eraser για φωτογραφίες, στα τηλέφωνα Reno11 και Find N3.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό