12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Έμεινα 40 μέρες στο ψυχιατρείο, ο Θεός με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Εγκλήματα» για την περιπέτεια που βίωσε

Για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία η ανεργία τον οδήγησε στην απελπισία και την ψυχιατρική κλινική, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης.

«Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός. «Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι», εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια.

«Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου, πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορονοϊού και μετά τον κορονοϊό, γιατί δεν δούλευε ούτε η εστίαση, στην οποία απασχολούμουν», περιγράφει συνεχίζοντας ο Σταύρος Μαυρίδης. «Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική, μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα», είπεακόμα η ηθοποιός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό