18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έγινε… viral!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιστορική πρόκριση εξασφάλισε αργά το βράδυ της Πέμπτης ο Ολυμπιακός, «αλώνοντας» την Πόλη, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι να πλέουν σε πελάγη επιτυχίας.

Γνωστός φιλο-Ολυμπιακός και ο ρεπόρτερ του flash.gr και της ΕΡΤ, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής «Συνδέσεις» και σχολίασε την ιστορική πρόκριση των Πειραιωτών, με τις ατάκες του να γίνονται αμέσως… viral στο Διαδίκτυο.

«Πραγματικά σπουδαία η πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Φτάσαμε βέβαια, στη διαδικασία των πέναλτι, ίσα ίσα για να ξενυχτήσουμε και να είμαστε σήμερα λίγο κομμένοι στη δουλειά…», ανέφερε αρχικά ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος έκανε ξεχωριστή αναφορά στον «ήρωα» του «Σουκρού Σαράτσογλου», τον 21χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνο Τζολάκη, ο οποίος με τα αντανακλαστικά του στη διαδικασία των πέναλτι «σφράγισε» την πρόκριση των «ερυθρολεύκων».

«Σπουδαίος Κωνσταντίνος Τζολάκης, νέα γενιά Ελλήνων τερματοφυλάκων, τρία πέναλτι έπιασε ο άτιμος και ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος και συμπλήρωσε: «Σπουδαία βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αντικειμενικά μεγάλη επιτυχία μία ελληνικά ομάδα στους «4» του Conference League. Βέβαια, τα δύσκολα είναι μπροστά μας με την Άστον Βίλα, μια πάρα πολύ καλή αγγλική ομάδα με τον Ουνάι Έμερι στο τιμόνι, έναν Ισπανό προπονητή, καταξιωμένο με μεγάλες επιτυχίες. Και ο Μεντιλίμπαρ έχει δείξει ότι έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας. Πέρυσι πήγε ως κόουτς έκτακτης ανάγκης στη Σεβίλλη και σήκωσε ευρωπαϊκό. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει κάτι ανάλογο και φέτος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό