22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Kώστας Τσουρός: «Δέχομαι την κριτική αλλά θέλω πάντα αυτή να είναι καλώς ειπωμένη»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τη μεγάλη φοβία του που προσπαθεί να μετριάσει με τα χρόνια μίλησε ο Κώστας Τσουρός.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε επίσης για τα προτερήματα και τα ελαττώματα του.

Εχω μεγάλη φοβία με τα σκυλιά, διότι σε ηλικία 15 ετών με κατασπάραξε ένα ντόπερμαν και πήγα στο νοσοκομείο. Στην πορεία των χρόνων έχω προσπαθήσει να μετριάσω αυτή τη φοβία μου και να έρθω κοντά με τους τετράποδους φίλους μας, κάτι το οποίο τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχω καταφέρει και δεν αποκλείω πολύ σύντομα να αποκτήσω δικό μου σκυλί.

Στα προτερήματα μου πιστεύω ότι είναι το ότι «μπαίνω στα παπούτσια» του άλλου και είμαι πολύ καλός ακροατής. Προσπαθώ πάντα να ακούω αυτό που νιώθει ο άλλος και να μπαίνω στη θέση του.

Στα μειονεκτήματα μου συγκαταλέγω το ότι είμαι εγωιστής και πολλές φορές ανυπόμονος, χαρακτηριστικά βέβαια που στη διάρκεια των χρόνων τα διαχειρίζομαι προς όφελος και δικό μου και των γύρω μου.

Μου αρέσουν η επικοινωνία με τον κόσμο και η διαδραστικότητα στα social media. Θεωρώ πολύ τιμητικό το να σπαταλήσει κάποιος λίγο από τον χρόνο του για να μου στείλει μήνυμα και γι’ αυτό προσπαθώ να απαντάω σε όλα τα ευγενικά μηνύματα που μου στέλνουν σε Facebook και Instagram.

Δέχομαι την κριτική αλλά θέλω πάντα αυτή να είναι καλώς ειπωμένη. Αγνοώ πάντα τα υβριστικά μηνύματα και απεχθάνομαι όλους όσοι, κρυμμένοι πίσω από τα πληκτρολόγιο τους, εξαπολύουν ύβρεις και φήμες. Μου αρέσει ο διάλογος όταν γίνεται με επιχειρήματα και είμαι φανατικός υποστηρικτής του ρητού «δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζομαι, και με το τίμημα της ζωής μου ακόμα, το δικαίωμα σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις», είπε στο Τηλέραμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό