20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Kατερίνα Στεφανίδη για Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, 12:00

 

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε μετά από την ψηφοφορία των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου κορυφαίος αθλητής της χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι άλλοι δυο υποψήφιοι ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Στέφανος Ντούσκος ( και οι δυο χρυσοί Ολυμπιονίκες στο Τόκυο το 2021).

Όσον αφορά στις γυναικείες υποψηφιότητες οι τρεις υποψήφιες για το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη, η Μαρία Σάκκαρη και η Άννα Ντουντουνάκη, με τη Μαρία Σάκκαρη να παίρνει τελικά το βραβείο.

Ωστόσο, η Κατερίνα Στεφανίδη τοποθετήθηκε σχετικά με τη βράβευση του Γιάννη Αντετοκούνμπο αντί για τον χρυσό άλτη του μήκους Μίλτο Τεντόγλου εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της και μάλιστα χωρίς να μασήσει τα λόγια της:

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι); Είναι Ολυμπιακή χρονιά. Το ΝΒΑ γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε τέσσερα (πέντε σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, η ομάδα του Γιάννη πήρε το ΝΒΑ, όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν είναι προσωπικό το θέμα, ούτε έχει σχέση με το τι πρεσβεύουν. Απλά απορώ με αυτούς που ψήφισαν. Οι αθλητές συνήθως απλά ασχολούνται με την προπόνησή τους και όχι με την εικόνα τους. Η ομάδα του Γιάννη κέρδισε έναν τίτλο που μπορεί να κερδίσει κάθε χρόνο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος την δυσκολία του να κερδίσεις έναν αγώνα που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια, την δυσκολία των Ολυμπιακών» έγραψε η αθλήτρια του επί κοντώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό