22.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Justin Timberlake: Πάλευε για χρόνια με τον εθισμό στο αλκοόλ πριν τη σύλληψή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τον εθισμό του Justin Timberlake στο αλκοόλ τα τελευταία χρόνια, μίλησαν πηγές κοντά στον διάσημο τραγουδιστή, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη (18/6) να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης στη Νέα Υόρκη.

Τα προβλήματα του Justin Timberlake με το αλκοόλ πάνε πολύ πίσω, λένε πηγές, μιλώντας στο Page Six.

«Δεν είναι μυστικό. Όλοι ξέρουν», ισχυρίζεται άτομο από το χώρο της μουσικής, γνώστης αυτής της πληροφορίας εδώ και δύο χρόνια.

«Έχει πραγματικό πρόβλημα με το αλκοόλ, πολύ χόρτο – αλλά και μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ, και το κρύβει εδώ και χρόνια», πρόσθεσε.

Μια άλλη πηγή, ωστόσο, λέει ότι ο Timberlake δεν έπινε το διάστημα πριν από τη σύλληψή του στο Λονγ Άιλαντ. Μάλιστα, όπως σημειώνει η ίδια πηγή, ο ποπ σταρ έχασε βάρος και ζούσε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Φέρεται να είχε κόψει το αλκοόλ πριν από την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του, «Forget Tomorrow», τον περασμένο Απρίλιο.

Όμως τα πράγματα για τον Justin Timberlake πήραν άσχημη τροπή, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη συνελήφθη οδηγώντας μεθυσμένος, αφότου είχε φύγει από δείπνο με φίλους του από εστιατόριο στο Σαγκ Χάρμπορ του Λονγκ Άιλαντ.

Μια πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή ανέφερε ότι οι αστυνομικοί, αρχικά τον κάλεσαν να σταματήσει για να του υποδείξουν παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο τραγουδιστής αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, αφού πέρασε μια πινακίδα STOP και έφυγε από την πορεία του στον δρόμο.

«Ήταν εκτός ελέγχου»

Η πρώτη πηγή πιστεύει ότι η κατανάλωση αλκοόλ από τον Timberlake βγήκε εκτός ελέγχου και ότι «όλα γύρω του λειτουργούσαν ως υποκινητές».

«Είναι ένα πραγματικό πράγμα, και όταν έχεις πρόβλημα με το ποτό, είναι εμφανές, ωστόσο του έχουν φορτώσει αυτή την περιοδεία και ήταν σε πολύ σκοτεινό σημείο», σημείωσε η πηγή.

Το ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Ο τραγουδιστής φέρεται να «έπινε πολύ» την εποχή που κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ των New York Times για την πρώην του σύντροφο, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το 2021.

Άρχισε να κάνει αλλαγές στην ομάδα του για να διαχειριστεί τις αντιδράσεις που δέχτηκε από τους θαυμαστές της Σπίαρς, σχετικά με την φερόμενη άσχημη συμπεριφορά προς την τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

«Τον απασχολούσε πολύ η καριέρα του και η υποκριτική του. Ο κόσμος ανησυχούσε πολύ γι’ αυτόν», είπε η πηγή.Μια άλλη πηγή κοντά στον Justin Timberlake, ωστόσο, επιμένει ότι ο τραγουδιστής «δεν ήταν ποτέ καλύτερα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η περιοδεία του είναι sold out. Είναι σε καλό δρόμο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό