30.5 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Joe Jonas: Τα τρυφερά τετ-α-τετ με την Laila Abdallah στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

O Joe Jonas απόλαυσε τις διακοπές του στην Ελλάδα συνοδευόμενος από την ηθοποιό Laila Abdallah. Τα τρυφερά τετ-α-τετ του φημολογούμενου ζευγαριού και οι νέες φωτογραφίες του τραγουδιστή στη Αθήνα.

Αγαπημένος προορισμός των Χολυγουντιανών stars έχει γίνει η Αθήνα, με ολοένα και περισσότερους καλλιτέχνες να επιλέγουν φέτος την πρωτεύουσα για τις διακοπές τους.

Ο Joe Jonas βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες σε πολυτελές θέρετρο της Αθηναϊκής ριβιέρας, δίνοντας το παρών στο λαμπερό opening party που διοργανώθηκε.

Η Sophie Turner για πρώτη φορά μοιράστηκε τις δικές της αλήθειες για τον χωρισμό από τον Joe Jonas

Ο Joe Jonas σε τρυφερά τετ-α-τετ με την ηθοποιό Laila Abdallah

Ο διάσημος τραγουδιστής δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την απόδρασή του στη χώρα μας, χαλαρώνοντας δίπλα στην θάλασσα. Πριν από λίγα 24ωρα ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τη Λιβανέζα ηθοποιό, Laila Abdallah, η οποία παραθερίζει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Jonas.

To φημολογούμενο ζευγάρι έκανε βουτιές στη θάλασσα και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η 28χρονη επέλεξε ένα γαλάζιο ολόσωμο μαγιό που κολάκευε τις αναλογίες της ενώ η ηθοποιός εμφανίστηκε με πράσινο μαγιό και ασορτί καπέλο.

Πρόσφατα ο Joe Jonas δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές του στο Instagram, δείχνοντάς μας πώς περνά στην Ελλάδα. Αν κρίνουμε από το υλικό που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο 34χρονος δείχνει πολύ ενθουσιασμένος από την ελληνική κουζίνα και τα τοπία.

https://www.instagram.com/p/C77AiCuIp3G/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Nick Jonas και Priyanka Chopra διοργάνωσαν το ωραιότερο party για τη 2χρονη πριγκίπισσά τους

https://www.instagram.com/p/C7zPwI1tUFs/Οι ανυπόστατες φήμες για σχέση Jonas-Moore

Πριν από λίγες εβδομάδες αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για νέο ειδύλλιο στο Hollywood μεταξύ του Joe Jonas και της Demi Moore. Oι δυο τους πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί στο Gala των Καννών και ήρθαν πιο κοντά πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν φαίνεται να ισχύει αφού ο τραγουδιστής πέρασε αρκετές ημέρες στην Ελλάδα με την γοητευτική Λιβανέζα ηθοποιό Laila Abdallah.

«Η Demi και ο Joe έχουν δημιουργήσει μια φιλία. Έχουν κοινούς φίλους και δέθηκαν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή στη Daily Mail.

«Ο Joe Jonas έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα λόγω των παιδιών και της καριέρας του οπότε η προσωπική του ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα προς το παρόν», εξήγησε η ίδια πηγή.

Sophie Turner & Peregrine Pearson πήγαν για σκι και πυροδότησαν ξανά τις φήμες για τη σχέση τους

κεντρικής: apimages.com



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό