18.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Joaquin Phoenix: «Kάθε νέος ρόλος μου προκαλεί άγχος»

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυριακή 12 Απριλίου 2020, 17:30

 

Ο Joaquin Phoenix, πρωταγωνιστής της ταινίας «Joker» φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου του GQ, το οποίο διατίθεται για δωρεάν ψηφιακή λήψη και μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο το άγχος του τροφοδοτεί τις επιδόσεις του.

Αποκαλύπτοντας ότι κάθε νέος ρόλος του προκαλεί άγχος και τον κάνει σωματικά άρρωστο, ο Joaquin Phoenix λέει: «Είναι καθαρό άγχος. Και το αγαπώ».

Το άγχος σημαίνει ότι ο ηθοποιός αρνείται να κάνει πρόβες, γεγονός που τον έσυρε σε διαπληκτισμό με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία «Joker», Rober De Niro, ο οποίος ζήτησε από τον Joaquin Phoenix να συμμετάσχει σε ανάγνωση σεναρίου. «Με κανέναν… τρόπο δεν κάνω ανάγνωση σεναρίου» δήλωσε ο Joaquin Phoenix στον σκηνοθέτη της ταινίας.

Ο ηθοποιός μιλάει επίσης για τη θεωρία του για την υποκριτική, που είναι ότι, όσα οι νέοι διδάσκονται είναι «τελείως λάθος» και ότι η δουλειά σου δεν είναι να θυμάσαι τα λόγια ή να ακολουθείς τον φωτισμό.

Για τον Joaquin Phoenix, η υποκριτική είναι ένα είδος ελεύθερου αυτοσχεδιασμού, όπως αναφέρει, μια αίσθηση ότι κυνηγάει κάτι που είναι ευκολότερο να το κάνει από το να εξηγεί. Και γνωρίζει τον μόνο τρόπο με τον οποίο θα φτάσει σε αυτό: να αισθάνεται ότι δεν υπάρχει πραγματικός έλεγχος, να αισθάνεται πραγματικό κίνδυνο, να συλλαμβάνει πράγματα που δεν έχει ανακαλύψει.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό