21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Jessica Simpson: Η κόρη της Maxwell έγινε 10 και ο τρόπος που της ευχήθηκε ήταν μοναδικός

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τραγουδίστρια μίλησε με τα πιο όμορφα και συγκινητικά λόγια για τη 10χρονη πλέον κόρη της.

Η κόρη της Jessica Simpson, Maxwell Drew, μπήκε στο 10ο έτος της ζωής της και η μαμά της τής ευχήθηκε με τον πιο στοργικό και υπέροχο τρόπο.

Η 41χρονη τραγουδίστρια εξολογήθηκε μέσω Instagram πόσο περήφανη είναι για το μεγαλύτερο παιδί της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της Maxwell όπου ξαπλώνει πάνω σε ένα σωρό από μεγάλα λούτρινα ζωάκια.

Το συγκινητικό post της Jessica Simpson για τα 10α γενέθλια της Maxwell

Στη λεζάντα του μακροσκελούς αφιερώματος για τα γενέθλια της μεγαλύτερης κόρης που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Eric Johnson, η Jessica Simpson ξεκίνησε γράφοντας: «Πώς το πρώτο μου παιδί, η καλύτερη μου φίλη, έγινε κιόλας 10 χρόνων;! Περάσαμε ένα μαγικό Σαββατοκύριακο με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Παρακάλεσε τον Θεό να μη μεγαλώσει και να ξυπνήσει ξανά 5 ετών. Είπε σε όλους ότι έκλεισε τα 5 και γέμισε την καρδιά μου με τόση ευγνωμοσύνη για αυτόν τον όμορφο και πολύτιμο ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

Η Simpson συνέχισε αναφέροντας:

«Η Maxwell ξέρει τι θέλει και επικοινωνεί το σκεπτικό της με λογική και συναίσθημα, με τρόπο που μπορεί να αλλάξει τα περισσότερα μυαλά (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου ). Η Maxi μπορεί να ανατρέψει τις υποσυνείδητες κρίσεις ή προκατειλημμένες απόψεις οποιουδήποτε σε λιγότερο από 3 λεπτά. Μου ταράζει το μυαλό σε καθημερινή βάση. Είναι μια ηγέτης χωρίς εγωισμό, μια ψυχή που εμπνέει και αγαπά βαθιά και για πάντα. Είναι πανέμορφη, αστεία, συμπονετική, πιστή, χωρίς δράματα, ελπιδοφόρα, με κατανόηση, δημιουργική και πιστή στον Θεό».

https://www.instagram.com/p/CdG0F3guEMq

Ολοκληρώνοντας τις όμορφες ευχές της, η Jessica Simpson έγραψε: «Παρόλο που η Maxwell ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω για να μείνει για πάντα παιδί με όνειρα για squishmallows να καλύπτουν το κρεβάτι της, τώρα ο αριθμός της ηλικίας της είναι διψήφιος και εκείνη είναι σοφή Ξύπνησα σήμερα το πρωί και μου έδωσε 10 squishmallows γιατί αυτή είναι. Δίνει και δίνει και δίνει. Είναι ένα παιδί που σε πάει πίσω στην παιδική σου ηλικία. H Maxwell Drew Johnson είναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ 10 και Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ μου!!!».

Η Jessica Simpson είναι επίσης μανούλα της 3 ετών Birdie Mae και του 8χρονου Ace Knute.

Η Jessica Simpson λατρεύει και θαυμάζει την κόρη της – και δεν το κρύβει!

Τον περασμένο μήνα, η τραγουδίστρια μίλησε στο PEOPLE για μερικά από τα μαθήματα που πήρε από τη Maxwell. «Η μεγαλύτερη κόρη μου, που σε λίγο καιρό γίνεται 10 ετών, με διδάσκει πολλά για την αγάπη για τον εαυτό μου, για να είμαι ειλικρινής. Είναι τόσο χαριτωμένη και τόσο αξιολάτρευτη και με τόση αυτοπεποίθηση. Η διαίσθησή της είναι εξωπραγματική. Αγαπά πραγματικά τον εαυτό της».

https://www.instagram.com/p/CcOGZffuu6d

Σύμφωνα με τη σχεδιάστρια μόδας, η αγάπη που έχει η Maxwell για τον εαυτό της είναι κάτι που πήρε από εκείνη. «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που δίδαξα πέρα ​​από τον τρόπο που περπάτησα στη ζωή μου και το παράδειγμα που της έδωσα. Δεν έχει να κάνει πραγματικά με αυτό που λέω. Έχει να κάνει περισσότερο με αυτό που κάνω. Νομίζω ότι όταν με βλέπει χαρούμενη και σίγουρη, αυτό που έχει πραγματικά σημασία για τα παιδιά σου είναι να σε βλέπουν να αγαπάς τον εαυτό σου και τότε είναι εύκολο για αυτά να αγαπήσουν τον δικό τους», εξήγησε.

φωτογραφιών: @jessicasimpson

Η μεγαλύτερη κόρη της Jessica Simpson, Maxwell, γεννήθηκε το 2012.

Η μικρή έγινε 10 και η μαμά της τής ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Μαμά και κόρη είναι πολύ δεμένες.

Εκτός από τη  Maxwell, η Simpson έχει αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά με τον σύζυγό της Eric Johnson.

Την 3 ετών Birdie Mae και τον 8χρονο Ace Knute.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό