24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Jennifer Lopez: Το μονόπετρο που της χάρισε ο Ben Affleck έγινε ανάρπαστο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τραγουδίστρια έχει ακόμη το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων που της αγόρασε ο αγαπημένος της το 2002.

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ζουν τον έρωτά τους και ετοιμάζονται να περάσουν μαζί τις γιορτές. Μετά τον αναβρασμό που ακολούθησε από τις δηλώσεις του ηθοποιού για την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner, οι ισορροπίες φαίνεται να επανήλθαν για το ερωτευμένο ζευγάρι.

Το δαχτυλίδι αρραβώνων των #Bennifer ήρθε ξανά στο προσκήνιο

 

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ο 49χρονος ηθοποιός είχαν αρραβωνιαστεί το 2002 και όλοι περίμεναν ότι η αγάπη τους θα φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Ben Affleck είχει αγοράσει ένα πανάκριβο μονόπετρο στην εκλεκτή της καρδιάς του, αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα σχέδια που έκαναν οι fans τους ωστόσο ανατράπηκαν αφού το 2003 έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση του ζευγαριού.

 

Η H&T Pawnbrokers αποκάλυψε ότι το εντυπωσιακό μονόπετρο έχει αυξηθεί φέτος σε αξία κατά 1069% από το 2002. Η τιμή του πλέον ανέρχεται στα 8-10 εκατομμύρια, αφού η προβολή που πήρε το ζευγάρι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οι #Bennifer έχουν στρέψει επάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας και αποτελούν αναμφίβολα το ζευγάρι της χρονιάς.

Το ροζ μονόπετρο που σύμφωνα με φήμες η Jennifer Lopez έχει ακόμη στην κατοχή της, είναι 6 καρατίων και σπανίζει λόγω του ιδιαίτερου χρώματός του. Κατασκευάστηκε από τον διάσημο κοσμηματοπώλη Harry Winston.

Οι γιορτές με την Jennifer Lopez

Ο Ben Affleck ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο οποίος τον ρώτησε τι θα αγοράσει στην Jennifer Lopez για δώρο Χριστουγέννων. Ο ηθοποιόα αποκάλυψε ότι ακόμα….ψάχνει το δώρο της εκλεκτής του αφού εκείνη έχει πληθώρα ρούχων και παπουτσιών.

κεντρικής: apimages.com

Κατενθουσιασμένος ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez: «Την κοιτάζω με δέος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jennifer Lopez και Ben Affleck ξαναχτυπούν! Τα τρυφερά τετ α τετ στο γήπεδο

Η πρώην γυναίκα του Ben Affleck αρραβωνιάστηκε: Η κοινή έξοδος με τη Jennifer Lopez

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό