22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Jennifer Lopez: «Κατάφερα να επιβιώσω, επειδή η μαμά μου ήταν σκληρή»

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση που συνοδευόταν από μια αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε η Jennifer Lopez για λογαριασμό του Rolling Stone.

Η Jennifer Lopez μίλησε για το σπίτι που μεγάλωσε και εξήγησε πώς η σχέση με τη μητέρα της, Guadalupe Rodriguez, την προετοίμασε για μία ζωή γεμάτη δημοσιότητα.

«Ακούστε, η μαμά μου ήταν και fun μαμά. Η μαμά μου ήταν και η μαμά που με έβαλε σε μιούζικαλ και μου γνώρισε όλα τα μουσικά είδη. Είμαι ψυχαγωγός εξαιτίας της μαμάς μου», δήλωσε. «Αλλά κατάφερα να επιβιώσω από όσα έζησα στον χώρο, επειδή η μαμά μου ήταν σκληρή. Δε νομίζω ότι μπορούσε να καταλάβει για τι με προετοίμαζε, αλλά το έκανε», είπε αρχικά.

«Πάντα αισθάνομαι λες και ξέφυγα από τον πάτο. Πάντα. Λες και δεν έπρεπε να είμαι εγώ σ’ αυτήν τη θέση», εκμυστηρεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό οφείλεται κάπως στο ότι είμαι γυναίκα και κατάγομαι από το Puerto Rico και το Bronx».

«Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Όλα αυτά. Το ότι δε γεννήθηκα σε οικογένεια με λεφτά. Το ότι δε γνώριζα κανέναν στον χώρο. Απλά βγήκα εκεί έξω, είπα “F*ck it, θα προσπαθήσω. Θα προσπαθήσω να μπω εκεί μέσα”», πρόσθεσε η Jennifer Lopez.

Τα κατάφερε, τελικά. Κέρδισε τη θέση της σε μία πολύ ανταγωνιστική βιομηχανία, όμως ακόμη δεν έχει φτάσει εκεί που θέλει, εξακολουθεί να μην αισθάνεται αποδεκτή. Ίσως όχι άδικα.

«Εδώ και 20, 25 χρόνια ακούω “Δεν είναι αρκετά καλή. Είναι όμορφη και βγάζει χαριτωμένη μουσική, αλλά δεν είναι το ένα και το άλλο”. Ξέρετε, πιστεύω ότι έχω κάνει καλές δουλειές ανά τα χρόνια, αρκετά καλές δουλειές. Αλλά είναι ένα κλαμπ στο οποίο απλώς δεν ανήκα ποτέ. Πάντα προσποιούμουν ότι δε με ένοιαζε, μα πονάει το να μένεις απ’ έξω. Δεν ξέρω αν θα με συμπεριλάβουν ποτέ. Είναι ένας περιορισμένος κύκλος, με αυτούς που λένε “Εμείς είμαστε οι σπουδαίοι καλλιτέχνες”. Κι ύστερα υπάρχει η ομάδα των ποπ καλλιτεχνών», κατέληξε η JLO.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό