27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

James Kαφετζής – Γιώργος Γκιουλέκας μαζί στην Ρόδο: Η αντίδραση του Μπάρτζη και τα επικά σχόλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε όσους «πόνταραν» ότι η φιλία του Γκιουλέκα με τον James θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτήν που είχε η φιλία του με τον Μπάρτζη διαψεύστηκαν διπλά.

Ήταν 26 Ιουνίου όταν το Survivor 2024 έριξε αυλαία με νικητή τελικά τον Ντάνιελ Νούρκα.

Μία ημέρα πριν είχε γίνει ο ημιτελικός με τον Γιώργο Γκιουλέκα να είναι αυτός που εκτός τελικού (μαζί με τον Ντάνιελ είχαν περάσει ο Φάνης Μπολέτσης και η Κατερίνα Δαλάκα), παρά τη μεγάλη στήριξη που είχε τόσο από τον κόσμο που βρέθηκε στο Γαλάτσι για να δει live τη μονομαχία του ημιτελικού όσο και από τον κολλητό του στο παιχνίδι James Καφετζή.

Ο παίκτης από την Ρόδο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι ήταν δίπλα στον φίλο του σε κάθε χαμένη βολή και προσπαθούσε να του δώσει κουράγιο και θετική ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς.

Πολλούς τους είχε ξενίσει εκείνη η εικόνα με τον James να γίνεται τόσο έντονα ο «coach» του Γκιουλέκα κι αυτό γιατί μετά την αποχώρησή του από το φετινό Survivor ο James δεν είχε αναφερθεί ή στηρίξει μέσω των social media του τον φίλο του στις διάφορες κόντρες που είχε να αντιμετωπίσει.

Ο James Καφετζής «ξέχασε» Γκιουλέκα και Survivor και επέστρεψε στα βίντεο μαγειρικής στο TikTok

«Mετά το Survivor θα τον ξεχάσει» ήταν η φράση που έγραφαν πολλοί στα social media για τη φιλία του James με τον Γιώργο βασίζοντας την άποψή τους αυτή στο γεγονός ότι και η φιλία του James με τον Νίκο Μπάρτζη από το Survivor 2021 είχε την ίδια κατάληξη.

Κι όμως να που τελικά αυτή η φιλία δεν χάλασε απ’ ότι είδαμε από το προφίλ του Γιώργου Γκιουλέκα σε Instagram και Twitter/X.

Γκιουλέκας και Περπατάρης στην Ρόδο με James

Ο Θεσσαλονικιός παίκτης, αφού πέρασε λίγο χρόνο με την οικογένειά του, όπως ήταν φυσικό μετά το παιχνίδι, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές και πρώτος προορισμός ήταν η Ρόδος.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας μαζί με τον Γιάννη Περπατάρη βρέθηκαν στην πόλη των Ιπποτών ψάχνοντας τον φίλο τους James Καφετζή, όπως είδαμε από το βίντεο που δημοσίευσε ο Γκιουλέκας στο TikTok του.

Τελικά, αφού έκαναν διάφορες βόλτες στην πόλη τα κατάφεραν, όπως είδαμε μετά σε ανάρτηση που έκανε ο James Καφετζής στο προφίλ του, καλωσορίζοντας τους πρώην συμπαίκτες του.

Μικρή παρένθεση εδώ, ο Γιάννης Περπατάρης είχε βρεθεί ξανά στην Ρόδο μετά την δική του αποχώρηση από το παιχνίδι, όπως και ο Νίκος Ρικουνάκης, ο οποίος μάλιστα δουλεύει σεζόν στα boat party που διοργανώνει ο James Καφετζής στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Επομένως λοιπόν, φαίνεται πως στο φετινό Survivor πραγματικά τα πράγματα ήταν διαφορετικά και δημιουργήθηκαν φιλίες που μάλλον θα κρατήσουν.

https://www.instagram.com/p/C9UIEXZM7Yd/

Ο Γιώργος Γκιουλέκας – για να επιστρέψουμε στο θέμα μας – δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις διακοπές του με τον James Καφετζή

κι όπως θα δεις είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα «μουχαμπέτια» που έκαναν οι δυο τους στον Άγιο Δομίνικο.

Μαζί τους βρέθηκε και ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος απολαμβάνει επίσης τις διακοπές του στην Ρόδο με τη σύντροφό του και την κόρη τους, αναλαμβάνοντας μάλιστα ξανά χρέη παρουσιαστή για χάρη του πάρτι που έκανε ο James Καφετζής σε ένα από τα σκάφη του.

Τα σχόλια στα social media και η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη

Βλέποντας τους δύο φίλους να συνεχίζουν να κάνουν παρέα οι fans του Survivor ξεκίνησαν πάλι τα σχόλια για το αγαπημένο τους δίδυμο.

Το πιο ενδιαφέρον βέβαια, απ’ όλα ήταν η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη στην ανάρτηση του James Καφετζή με τους Γκιουλέκα και Περπατάρη στο Instagram, αφού ήταν ανάμεσα στα άτομα που έκαναν like.

Ο Νίκος Μπάρτζης απάντησε στην απορία του James Καφετζή και μάς θύμισε τη φιλία τους στο Survivor

Φαίνεται πως η σχέση του Νίκου Μπάρτζη με τον James Καφετζή έχει αποκατασταθεί πια, με την όποια παρεξήγηση να έχει λυθεί και οι δύο κολλητοί του Survivor 2021, έστω και διαδικτυακά έχουν πλέον επικοινωνία. Άλλωστε και στα γενέθλιά του Μπάρτζη τον Ιούνιο, o James Καφετζής είχε στείλει μέσω Instagram τις ευχές του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό