18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

J2US: Πάνος Τριανταφύλλου-Φωτεινή Δάρρα: Ο λόγος που δεν θα εμφανιστούν στο επόμενο live

Ειδήσεις Ελλάδα

Το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ακόμη ένα live του “Just the two of us”.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πολύωρου μουσικού show, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα νέα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα ζευγάρια στο 9ο live.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εν λόγω διαδικασίας ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως το επόμενο Σάββατο δεν θα εμφανιστούν στη σκηνή για να διαγωνιστούν ο Πάνος Τριανταφύλλου και η Φωτεινή Δάρρα.

Ο λόγος είναι πως ο Πάνος Τριανταφύλλου θα απουσιάζει στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα ξιφασκίας για αγώνες.

«Στον Πάνο Τριανταφύλλου και στη Φωτεινή Δάρρα δεν θα δώσω τίποτα γιατί δεν θα είναι μαζί μας στο live γιατί ο Πάνος έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό με την Εθνική ομάδα ξιφασκίας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης και συμπλήρωσε ο Πάνος Τριανταφύλλου: «Θα είναι ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία, στη Βαρσοβία. Η ομάδα ξιφασκίας με αμαξίδιο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με ομοσπονδιακό προπονητή τον Δημήτρη Κάσδαγλη. Ένας φοβερός προπονητής, μια πολύ ωραία ομάδα, ωραία ατμόσφαιρα και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό