24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

iPhone 17 Pro Max: Μόνο αυτό θα δει αναβάθμιση σε 12 GB RAM

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις μια μέρα αφότου γνωστός leaker δημοσίευσε στον κινεζικό ιστότοπο microblogging Weibo ότι η ολόκληρη η σειρά iPhone 17 το 2025 θα μπορούσε να δει αναβάθμιση σε 12 GB RAM, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo έρχεται να υποστηρίξει ότι η αναβάθμιση θα περιοριστεί στο iPhone 17 Pro Max.

Εάν τα λόγια του Kuo αποδειχθούν αληθινά, σημαίνει ότι το μικρότερο iPhone 17‌ Pro, το βασικό iPhone 17‌ και το ολοκαίνουργιο iPhone 17 “Slim” θα παραμείνουν στα 8 GB RAM, όπως αναμένεται να είναι και ολόκληρη η σειρά iPhone 16 φέτος. Το iPhone SE τέταρτης γενιάς που αναμένεται στις αρχές του 2025 θα φέρει επίσης 8 GB μνήμης RAM.

Η μνήμη RAM στις συσκευές της Apple έχει μεγάλη σημασία, καθώς η εταιρεία έχει κρίνει ότι τα 8 GB είναι το ελάχιστο απαιτούμενο για τις λειτουργίες Apple Intelligence που έρχονται στο iOS 18. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το iPhone 15 Pro και το Pro Max των σημερινών τηλεφώνων της Apple θα τις υποστηρίζουν καθώς τα iPhone 15 και 15 Plus διαθέτουν μόνο 6 GB μνήμης RAM.

Ενώ μια μετάβαση στα 8 GB θα επιτρέψει σε όλα τα νέα iPhone να υποστηρίζουν την Apple Intelligence στο μέλλον, μια περαιτέρω αύξηση στα 12 GB πιθανότατα θα επέτρεπε ακόμη πιο ισχυρές δυνατότητες με τεχνητή νοημοσύνη, αλλά τώρα φαίνεται ότι μπορεί να είναι περιορισμένη στο κορυφαίο μοντέλο της Apple το 2025.

Εκτός από τα αυξημένα 12 GB μνήμης RAM, ο Kuo λέει ότι το iPhone 17‌ Pro Max θα έχει επίσης ένα αποκλειστικό σύστημα ψύξης που θα συνδυάζει την τεχνολογία θαλάμου ατμού με φύλλα γραφίτη. Τα άλλα νέα μοντέλα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το 2025 θα βασίζονται αποκλειστικά σε φύλλα γραφίτη για την ψύξη τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό