27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Ειδήσεις Ελλάδα

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, κάτι που πιθανότατα θα γίνει τον Σεπτέμβριο, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17, που πρόκειται να παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους.

Μια νέα φήμη από τον leaker από την Κίνα Ice Universe περιγράφει όλα τα μέλη της οικογένειας και προσθέτει μια μπόνους λεπτομέρεια για το επόμενο iPhone SE – αυτό θα έχει προφανώς οθόνη OLED, για πρώτη φορά στην προσιτή σειρά της Apple.

Το iPhone 17 θα έχει οθόνη LTPO για πρώτη φορά, με μέγιστο αλλά μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Αυτό δημιουργεί τη δυνατότητα προσθήκης υποστήριξης Always-on Display, λέει η Ice Universe, αν και η Apple μπορεί να αποφασίσει να κρατήσει αποκλειστική τη δυνατότητα για τα Pro μοντέλα. Το iPhone 17 έχει 8 GB μνήμης RAM και το τσιπ A19.

Μιλώντας για τα πλεονεκτήματα, αυτά θα λάβουν το τσιπ A19 Pro, 12 GB μνήμης RAM και τρεις κάμερες 48 MP – wide, tele και ultrawide. Τέλος, το προηγουμένως φημολογούμενο iPhone 17 Slim, το οποίο μπορεί να κυκλοφορήσει και με το όνομα iPhone 17 Ultra, θα είναι ένα εντελώς επανασχεδιασμένο εξαιρετικά λεπτό μοντέλο.

Καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά για πλήρη επανασχεδιασμό για οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειας, υποθέτουμε ότι το Slim/Ultra θα είναι το μόνο που θα εισαγάγει μια νέα σχεδιαστική γλώσσα, η οποία μπορεί ή όχι να υιοθετηθεί και από τα υπόλοιπα μοντέλα το 2026.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό