13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

iPhone 16 Pro Max: Renders το δείχνουν δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Ειδήσεις Ελλάδα

O διάσημος αναλυτής οθονών Ross Young σημείωσε πρόσφατα πως τα iPhone 16 Pro και ‌iPhone 16 Pro Max θα έχουν μεγαλύτερες οθόνες σε σχέση με τους προκατόχους τους. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι θα αυξήσουν το μέγεθός τους στις 6,3 ίντσες και 6,9 ίντσες αντίστοιχα.

Ένα υποτιθέμενο μοντέλο CAD του μεγαλύτερου iPhone 16‌ Pro Max (ή Ultra) κοινοποιήθηκε πρόσφατα στο 9to5Mac από τον Sonny Dickson και χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία render που δείχνουν πόσο μεγαλύτερο θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μοντέλο iPhone της Apple για τη σειρά του 2024.

Σύμφωνα με το μοντέλο CAD, το iPhone 16 Pro Max θα μεγαλώσει το μέγεθος της οθόνης του καθέτως, συγκριτικά  με το iPhone 15 Pro Max. Το συνολικό ύψος της συσκευής iPhone 16‌ Pro Max θα αυξηθεί κατά περίπου 5 mm σε ~165,0 mm ενώ το πλάτος θα αυξηθεί μόνο κατά περίπου 0,5 mm σε ~77,2 mm.

Προφανώς και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16 και μέχρι τότε θα έχουμε διαβάσει πάρα πολλές πληροφορίες για το σχεδιασμό και τα specs, επομένως αυτές οι διαρροές είναι αβέβαιες και ο χρόνος θα δείξει εάν θα επιβεβαιωθούν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό