35.5 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Ειδήσεις Ελλάδα

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9 και μια νέα εικόνα μπορεί να μας δείξει δίπλα δίπλα το τρέχον iPhone 15 Pro Max με αυτό που θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple.

Η εικόνα, που δημοσιεύτηκε στο X από το ZONEofTECH, δείχνει ένα dummy μοντέλο που αντιπροσωπεύει το ‌iPhone 16 Pro‌ Max μαζί με ένα πραγματικό iPhone 15 Pro Max. Αυτές οι μονάδες είναι απλώς καλούπια που προορίζονται για να αντικαθιστούν πραγματικές συσκευές για σκοπούς προβολής ή δοκιμών, και ως εκ τούτου ταιριάζουν με τις διαστάσεις και τις αλλαγές σχεδιασμού των iPhone που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.

Με την αύξηση του μεγέθους του μεγαλύτερου premium μοντέλου της Apple που φημολογείται ότι είναι της τάξης των 0,2 ιντσών, η διαφορά είναι οπτικά αισθητή, αλλά παραμένει άγνωστο πόση διαφορά θα κάνει πραγματικά στους χρήστες.

Το μικρότερο iPhone 16 Pro αναμένεται να αυξηθεί από 6,1 σε 6,3 ίντσες και με τα δύο μοντέλα iPhone 16 Pro να αναμένεται να είναι μεγαλύτερα, αναμένεται επίσης να είναι ψηλότερα και φαρδύτερα από τα μοντέλα iPhone 15 Pro. Ενώ το πάχος θα παραμείνει το ίδιο, το βάρος είναι πιθανό να αυξηθεί ελαφρώς λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους.

Η Apple φημολογείται ότι χρησιμοποιεί την τεχνολογία Border Reduction Structure (BRS) για τα μοντέλα iPhone 16 Pro, η οποία αναμένεται να φέρει μικρότερα μεγέθη στεφάνης, επιτρέποντας στη συνέχεια περισσότερο χώρο οθόνης μέσα στα όρια αυτών των διαστάσεων.

Ακόμα, η οθόνη του iPhone 16 Pro θα μπορούσε να είναι έως και 20% πιο φωτεινή για περιεχόμενο SDR, με έως και 1.200 nits τυπικής φωτεινότητας SDR.  Όλες αυτές οι αλλαγές μαζί θα μπορούσαν να προσθέσουν μια ουσιαστικά καλύτερη εμπειρία προβολής οθόνης.

Τέλος, το iPhone 16 και το iPhone 16 Plus αναμένεται να παραμείνουν στις 6,1 και 6,7 ίντσες όπως οι προκάτοχοί τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό