22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

iPhone 16 Pro: Το μεγαλύτερο μέγεθος οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση της κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μεγαλύτερο μέγεθος που φέρεται να έχουν τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max της επόμενης χρονιάς φημολογείται ότι οφείλεται σε μεγάλη αναβάθμιση στον τομέα της κάμερας. Η νέα δημοσίευση κάνει λόγο για νέα telephoto κάμερα περισκοπίου και 12% μεγαλύτερο αισθητήρα κύριας κάμερας.

Αυτή η φήμη κοινοποιήθηκε αρχικά στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo από έναν χρήστη που λέει ότι έχει στα χέρια του εμπιστευτικές πληροφορίες του κλάδου. Ο χρήστης επιβεβαιώνει αρκετά άλλα δημοσιεύματα που θέλουν τα μοντέλα iPhone 16 Pro του επόμενου έτους να διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες και ισχυρίζεται ότι το αυξημένο μέγεθος των συσκευών θα παρέχει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό για εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος τηλεφακού περισκοπίου.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ο αξιόπιστος αναλυτής Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι το μεγαλύτερο μέγεθος των μοντέλων iPhone 16 Pro θα μπορούσε να βοηθήσει στη διευκόλυνση του βελτιωμένου υλικού της κάμερας ή των μεγαλύτερων εσωτερικών μπαταριών.

Ενώ το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να παρουσιάσει την πρώτη τηλεφακό κάμερα με περισκόπιο σε iPhone, η λειτουργία αναμένεται να είναι αποκλειστικά στο μεγαλύτερο iPhone της Apple αρχικά. Με τα μοντέλα iPhone 16 Pro του επόμενου έτους, η Apple φέρεται να σχεδιάζει να φέρει την κάμερα τηλεφακού και στα δύο μοντέλα “Pro”. Έτσι εξηγείται η ανάγκη για αύξηση του μεγέθους για το μικρό Pro.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό