26.9 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

iPhone 16 Pro: Νέες εικόνες αποκαλύπτουν το τεράστιο camera island

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι προηγούμενες διαρροές σχετικές με το iPhone 16 Pro επικεντρώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στη μεγαλύτερη οθόνη του τηλεφώνου και στο υποτιθέμενο Capture Button, αλλά οι νεότερες υποδηλώνουν ότι θα έχει και μεγαλύτερoυς αισθητήρες κάμερας.

Μερικές νέες φωτογραφίες υποδηλώνουν ότι οι νέοι αισθητήρες θα απαιτούν από το τηλέφωνο να έχει μεγαλύτερο camera island από το iPhone 15 Pro.

O leaker Majin Bu ανέβασε δύο φωτογραφίες της θήκης του iPhone 16 Pro η οποία φαίνεται ότι έχει μεγάλες εγκοπές κάμερας, υποδηλώνοντας ότι το τηλέφωνο θα έχει μεγαλύτερους αισθητήρες από τον προκάτοχό του.

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει μεγαλύτερη κατά 0,2 ίντσες οθόνη 6,3 ιντσών. Η κύρια κάμερα του τηλεφώνου φημολογείται ότι θα αυξηθεί σε μέγεθος από 1/1,28 ίντσας σε 1/1,14 ίντσας, κάτι που θα το βοηθήσει να τραβήξει καλύτερες φωτογραφίες από το iPhone 15 Pro, το οποίο είναι ήδη ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα με κάμερα του 2024.

Η ultrawide κάμερα 12MP, που βλέπουμε από το 2019, θα αντικατασταθεί από έναν αισθητήρα Sony IMX903 48MP. Το αν θα είναι επίσης μεγαλύτερη από την τρέχουσα ultrawide κάμερα δεν είναι γνωστό.

Και τέλος, το iPhone 16 Pro πιθανότατα θα αποκτήσει την τηλεφακό οπτική κάμερα 12MP 5x του iPhone 15 Pro Max, η οποία θα γνωρίζει ήδη ότι είναι μεγαλύτερη από τη μονάδα τηλεφακού του iPhone 15 Pro.

Όλα τα νέα iPhone θα έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα Capture button με εστίαση στη φωτογραφία, επομένως είναι λογικό για την Apple να εξοπλίσει τουλάχιστον μερικά από τα νέα μοντέλα με καλύτερες κάμερες.

Προηγουμένως διέρρευσαν εικόνες από καλούπια που έδειχναν επίσης ότι το iPhone 16 Pro θα είχε μεγαλύτερους αισθητήρες από το τρέχον μοντέλο.

Το πώς η μεγαλύτερη συστοιχία κάμερας και το μεγάλο μέγεθος οθόνης θα επηρεάσουν την εργονομία του τηλεφώνου μένει να φανεί.

Το μοντέλο Pro φέρεται να τροφοδοτείται από ένα νέο chipset 3 nm και μπορεί να προσφέρει καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από την τρέχουσα επανάληψη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό