23.6 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

iPhone 16: Είναι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού προάγγελος ενός iPhone χωρίς θύρες;

Ειδήσεις Ελλάδα

Με το iOS 18, το iPhone 16 απέκτησε τη δυνατότητα ασύρματης ανάκτησης λογισμικού και αυτό ανοίγει το δρόμο για ένα μελλοντικό iPhone χωρίς καθόλου θύρες.

Εάν το iPhone σας έχει κολλήσει σε λειτουργία ανάκτησης, απλώς τοποθετήστε το δίπλα σε άλλο iPhone. Το δεύτερο τηλέφωνο θα κατεβάσει και θα μεταφέρει ασύρματα το απαιτούμενο υλικολογισμικό στο τηλέφωνο που δε λειτουργεί σωστά.

Αυτή η δυνατότητα φαίνεται να περιορίζεται στο iPhone 16 και τα παλαιότερα μοντέλα iPhone θα πρέπει ακόμα να συνδεθούν σε υπολογιστή για να διορθώσουν το πρόβλημα. Ωστόσο, κάποιος παρατηρητής επισημαίνει ότι η ασύρματη ανάκτηση υλικολογισμικού μπορεί να υπονοεί κάτι πολύ μεγαλύτερο.

Ένα iPhone χωρίς θύρες δεν ακούγεται τόσο τραβηγμένο, καθώς, εάν έχετε ασύρματη φόρτιση, ασύρματο εξοπλισμό ήχου, eSIM και επιλογές ανάκτησης ασύρματου λογισμικού, οι θύρες είναι πλέον αχρείαστες.

Καθώς Apple έχει εξασφαλίσει την παροχή τσιπ 2 nm της TSMC, είναι κάτι παραπάνω από έτοιμη να κατασκευάσει ακόμη πιο λεπτές συσκευές. Και η έλλειψη θυρών σίγουρα θα κάνει μια συσκευή λεπτότερη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό