31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Πρόσφατα ακούσαμε ότι η παραγωγή της οθόνης των iPhone 16 και 16 Pro αναμένεται να είναι εντός προγράμματος τον Ιούνιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα νέα μοντέλα iPhone 16 θα τηρήσουν την παράδοση και θα βγουν τον Σεπτέμβριο.

Φέτος, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες ρωγμές στην ασφάλεια της Apple, καθώς είδαμε ήδη μια μονάδα iPhone 16 Pro Max που φαίνεται να είναι πραγματική και δείχνει ότι το Pro Max αναμένεται να έχει μεγαλύτερο μέγεθος.

Σε μια νέα εξέλιξη, μια άλλη μοναδική φωτογραφία ενός μυστηριώδους iPhone δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Το ενδιαφέρον είναι ότι έχει μόνο δύο κάμερες και, με βάση το μέγεθός του, τείνουμε να πιστεύουμε ότι είναι ένα κανονικό iPhone 16. Εάν αποδειχθεί ότι είναι πραγματική φωτογραφία, πρόκειται πιθανόν για άλλη μία μονάδα-καλούπι.

Αυτό ίσως σημαίνει ότι η Apple επιστρέφει δυνητικά σε μια κάθετη διάταξη κάμερας στο πίσω μέρος. Η τελευταία φορά που ήταν κάτι τέτοιο ήταν το iPhone 12. Ωστόσο, το camera island είναι διαφορετικό, επομένως μιλάμε και για μια αλλαγή σχεδιασμού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό