33.6 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

iPhone 16: Διέρρευσε η μπαταρία – Η Apple θέλει να αποφύγει τα περιστατικά υπερθέρμανσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλά ακούστηκαν για την υπερθέρμανση του iPhone 15 Pro όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά και παρόλο που η Apple ισχυρίζεται ότι έχει επιλύσει το ζήτημα, εξακολουθεί να υφίσταται για ορισμένους χρήστες, υποδεικνύοντας ότι δεν είναι ένα πρόβλημα που σχετίζεται αποκλειστικά με το λογισμικό.

Η Apple θέλει να διασφαλίσει ότι το πρόβλημα δεν θα εμφανιστεί ξανά φέτος και, όπως δείχνει μια εικόνα της μπαταρίας του iPhone 16 που διέρρευσε, έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις για να αποτρέψει την αύξηση της θερμοκρασίας της συσκευής.

Ο Majin Bu δημοσίευσε στο X εικόνες που δείχνουν ποια είναι η μπαταρία του iPhone 16. Έχει το ίδιο σχήμα με αυτή του iPhone 15, αλλά στη θέση ενός περιβλήματος από φύλλο αλουμινίου υπάρχει ένα μεταλλικό κάλυμμα. Αυτό θα είναι πιθανώς καλύτερο στη διανομή της θερμότητας από την τρέχουσα λύση. Η Apple φέρεται επίσης να επανασχεδίασε την υποδοχή.

Αυτή η αλλαγή διέρρευσε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο από τον tipster @KosutamiSan, ο οποίος είπε επίσης ότι το τηλέφωνο μπορεί να αλλάξει σε ένα θερμικό σύστημα γραφενίου καθώς το γραφένιο προσφέρει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα από τον χαλκό.

Σύμφωνα με τις εικόνες που διέρρευσαν, το iPhone 16 θα έχει μπαταρία 3.597 mAh, η οποία θα του επιτρέψει να διαρκέσει περισσότερο από το iPhone 15.

Αν και δεν αντιμετώπισαν προβλήματα υπερθέρμανσης όλοι οι χρήστες του iPhone 15 Pro, είναι καλό που η Apple παίρνει τα μέτρα της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό