Home Tech iPhone 15 Pro: Φθηνότερη η επισκευή της ραγισμένης πλάτης

iPhone 15 Pro: Φθηνότερη η επισκευή της ραγισμένης πλάτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ολοκαίνουργια iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max απέκτησαν εσωτερικό σχεδιασμό που καθιστά πιο εύκολη την επισκευή τους. Το επανασχεδιασμένο πλαίσιο επιτρέπει την αφαίρεση του γυάλινου πίσω πάνελ από τη συσκευή, κάτι που είδαμε να συμβαίνει πέρυσι στο iPhone 14 και στο iPhone 14 Plus.

Aυτή η αλλαγή συνεπάγεται χαμηλότερο κόστος επισκευής για τους πελάτες που αντιμετωπίζουν ράγισμα και δεν έχουν AppleCare+.

Όπως σημειώθηκε από τον Ian Zelbo, η Apple ενημέρωσε το website της στις ΗΠΑ με τις χρεώσεις επισκευής iPhone 15, αποκαλύπτοντας ότι θα χρεώσει 169 $ ή 199 $ για την επισκευή του iPhone 15 Pro ή του iPhone 15 Pro Max με ζημιά στο γυάλινο πίσω πάνελ. Η διαφορά είναι τεράστια, αφού οι χρεώσεις για τις ίδιες ζημιές ορίζονται στα 499 $ ή 549 $ για το iPhone 14 Pro ή το iPhone 14 Pro Max.

Οι χαμηλότερες χρεώσεις αναφέρθηκαν επίσης από το 9to5Mac. Για πελάτες με κάλυψη AppleCare+ για το iPhone τους, αυτή η ζημιά μπορεί να επισκευαστεί με 29 $.

Στις ΗΠΑ, η χρέωση αντικατάστασης μπαταριών της Apple ορίζεται στα 99 $ και για τα τέσσερα μοντέλα iPhone 15, η οποία παραμένει αμετάβλητη από τη σειρά iPhone 14.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version